Canım sen nasıl yapıyorsun tavuklu karnabahar ben pek karnabahar aramam ama eşim almış gelmiş yapcaz artık benim için olsada olur olmasada olurYa çok geçmiş olsun kuzum cidden çocuklar hasta olmaxkn ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende şuan kayroş ile oynuyorum kuzum tavuklu karnabagar yap güzel oluyor yanında pirinç pilavı birde salata miss
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende aynı durumdayım bi yandan kızım1. Sınıfa gidiyor ödevler bazen gece 11 kadar sürüyor bebeğim bi yandan kendini yırtıyor hele geçen haftadan beri gece sürekli uyanıp ağlıyor zor uyuyor gece uykularımız yok geçen gün gece uykusuzluktan delirecektim gece gece ayağımda sallıyorum ağlıyor kucağıma alıyorum ağlıyor emziriyorum ağlıyor beşiğinde sallıyorum ağlıyor bi kaç gündür bu durumdayız artık emerken yanımda ikimizde uyuyup kalıyoruz bi kalkıyorum üstümüz açık bende kendime kızıyorum ama yinede çok şükür allah hepimize kolaylıklar versin inşaallahYemek fikri aklımda yok kayinvalidemdeyim burda yicez bugün yemek derdim yok 2 çocuklu hayat iyi gidiyor ama yorgunum halsizim kendine bakamıyorum