Konumuz ikinci çocuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Konumuz ikinci çocuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,709 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Konumuz ikinci çocuk
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Birtane saglik li bir kizim olsun çok istiyorum❤❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay korkutma beni bende öyle düşünüyorum şuan sesiz ayaklanınca fikrim değişe bilir

Er
Erkende olsa geç de olsa senin dediğin gibi zorluğu oluyor rabbim yardimcimiz olsun
🤣🤣🤣Yok kız sağlık olsun herşey kader kısmet

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Yok canim benim ne ikisi 1 tanecik oğluşum var🤗

3 yaş da çok geç degil mi acaba

Sanki 3 4 bana gec gibi geldi ama bilemedeim
Bence ideal 3 te zaten karında oluyor ama büyük çocugu okulla yazdirilken ne yaparsın bilemem tabi biraz okulla gitmekistemiyorlar da benim oğlum 6 yaşında kızım 8 aylık ben kendim böyle olsun istedim çünkü o zamanlar da durumuz iyi değildi şimdi çok şükür bereket gibi geldi kizim

Merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir insaALLAH❤😊 en ideal 2inci çocuk nezaman düşünülmeli aralarında fazla yaş Olmasını da istemiyorum oğlum şu anlık 8 ayına girecek Tabii şuanlik düşünmüyorum da fikirlerinizi merak ediyorum
Sakın ha sakın yapmayin bazen ben sanki sinir krizi geçiriyorum çok zor hazır kimi zaman eşime bile vakit ayiramiyorum çok Zor bana tek çocuk daha iyi çünkü benim kızım Zor bir bebek ömrümün yiyor biz böyle olacağını hiç bilmiduk sakin olsun isterdik ama öyle olmuyor bazen sinirden ağlıyorum bile

Son düzenleme:

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Birtane saglik li bir kizim olsun çok istiyorum❤❤

Ay korkutma beni bende öyle düşünüyorum şuan sesiz ayaklanınca fikrim değişe bilir

Er
Erkende olsa geç de olsa senin dediğin gibi zorluğu oluyor rabbim yardimcimiz olsun
3 4 yaş ideal ya eşim çok istedi erken olsun ama nasip olmadı şimdi oğlum ve kızım arasında 4 yaş var iyi oldu mesela söyle düşün oğlun daha ayaklanacak diş çıkaracak 2 yaş sendromu var yani bunlar anneyi çok yıpratıyor çocuğunda sana ihtiyacı var bu dönemlerde 3 yaşında bezden kesersin tekrar hamile kalırsın dshs rahat olur canım 2 çocuk baya zor ya qnladım onu yani 😅

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir insaALLAH❤😊 en ideal 2inci çocuk nezaman düşünülmeli aralarında fazla yaş Olmasını da istemiyorum oğlum şu anlık 8 ayına girecek Tabii şuanlik düşünmüyorum da fikirlerinizi merak ediyorum
Benim de oğlum 10. Ayına girecek ama 2 çocuğa bedel durumda koltuk tepelerinden indiremiyorum sadece emekliyo yürüse dünyayı satar cebine harçlık yapar herhalde😅 oyüzden ben 2. Çocuğu düşünmüyorum ama olursa en azından 3 4 yaşına girdikten sonra düşünürüm.🥰🌸

aysukerimli

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım benim de bir oğlum var 1yaşına yeni girdi ve bən tamı tamına 8aylık hamileyim😁😅 Şimdi sən düşün yani bana soracak olursann zorlanıyor muyum evet zorlanmak dediysəm hamilelik zorluyor en çokda sıcaklar zorluyor yani benim açımdan en ideal yaş farkı 1 yaş 3 buçuk ay falan yani kəndi doğumum da öyle tesadüf ediyor 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar