Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun canım kaç aylıktı kuzucuk. Buhar iyi gelir ilaç serum koyuyor musun bir de terini üstünde kurutma ona dikkat et kalın giydirme terlerse mutlaka değiştir
Evet canim ya zaman çok hızlı geçiyor doktorun verdiği ilac var ama onları birisi 7 gün kullanıp bıraktım diğeri de 3 gün Doktor böyle tavsiye etmişti normal içine serum Buhar makinesine koyuyorum acaba ilaçları koysam da bir zararı olur mu çünkü doktor 7 gün ve 3 gün kullanıp bırak demişti
E
Evet canim ya zaman çok hızlı geçiyor doktorun verdiği ilac var ama onları birisi 7 gün kullanıp bıraktım diğeri de 3 gün Doktor böyle tavsiye etmişti normal içine serum Buhar makinesine koyuyorum acaba ilaçları koysam da bir zararı olur mu çünkü doktor 7 gün ve 3 gün kullanıp bırak demişti
İlaç verme o zaman canın serumu günde iki defa sabah akşam nefes almakta zorlanirsa üç defa verebilirsin yeterli olur. Zamanla da geçecek Allah'ın izniyle
İlaç verme o zaman canın serumu günde iki defa sabah akşam nefes almakta zorlanirsa üç defa verebilirsin yeterli olur. Zamanla da geçecek Allah'ın izniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tabii ki de canım kendine güvenmeden ikinci çocuk planı düşünmemen lazım bu her konu için geçerli Evet Milyarder değilim Ama yine kendime de güveniyorum Şahsen ben 6 kız kardeşiz ve bir gün konuşmadığımız gün olmadığı için kardeşliğin ne kadar güzel olduğunu benim açımdan iyi olduğunu bildiğim için oğlumun da kardeşsiz kalmasını istemiyorum Tabii ki oğlumun kardeşi olduğunda da bu onunla ikisinin anlaşacağı anlamına da gelmiyor büyüdükleri zaman Rabbim senin evladına da şifa versin inşallah
Merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir insaALLAH❤ en ideal 2inci çocuk nezaman düşünülmeli aralarında fazla yaş Olmasını da istemiyorum oğlum şu anlık 8 ayına girecek Tabii şuanlik düşünmüyorum da fikirlerinizi merak ediyorum