VAlla demekki olan da varmış canım benim bnde hiç öyle olmadı vAlla eşins şok olmuşturValla benim tek seferde oldu hatta eşim inanmadı kan testine zorla götürdüm olmaz deyip duruyordu
VAlla demekki olan da varmış canım benim bnde hiç öyle olmadı vAlla eşins şok olmuşturValla benim tek seferde oldu hatta eşim inanmadı kan testine zorla götürdüm olmaz deyip duruyordu
Bir de annesi babasının 15 sene olmamış abisinin de 3 sene olmamış benim de olmaz diye rahat rahat geziyorduVAlla demekki olan da varmış canım benim bnde hiç öyle olmadı vAlla eşins şok olmuştur
Ayy ben de bir daha olacak diye çok korkuyorum Allah yazdıysa bozsunHahaha şükür bugun oldum canım aklım çıktı ama
Ahahahaha amin mi desem tövbe mi desem bilemedim kuzumBir de annesi babasının 15 sene olmamış abisinin de 3 sene olmamış benim de olmaz diye rahat rahat geziyordu
Ayy ben de bir daha olacak diye çok korkuyorum Allah yazdıysa bozsun
Bir de annesi babasının 15 sene olmamış abisinin de 3 sene olmamış benim de olmaz diye rahat rahat geziyordu
Ayy ben de bir daha olacak diye çok korkuyorum Allah yazdıysa bozsun
Allah bana vermesin isteyenlere nasip etsin kızım daha 3 aylık zaten sezeryanım vücudum kaldırmaz onun için AminAhahahaha amin mi desem tövbe mi desem bilemedim kuzum
Eğer bekliyosan inşallah gerçekleşir canımama bende doğumdan 3ay sonra adet oldum şu an bebeğim 5aylik halen olmadım bu işime geldi çünkü orucumu tam tutucamsonra düzene girer inşallahHayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok bir çoğunuz biliyor ben doğumdan sonra ilk kez geçen ay yani 10 ay sonra regl oldum ve bu ay olmam gereken günde hala olmadım 2 hafta önce bir kere korunmasız ilişkiye girdik ki oda hesaplamama göre yumurtlamadan baya sonraya denl geliyor sizce normal mi yoksa bir test filan alıp yapsam gebelik varsa gözükür mü şuanlık kafam çok karışık 🥹
Amin canım amin bende aynı swn gibiyim valla hem sezaryan heö oğlum daha küçük yaşına girmesine az kaldı ama 4 5 yıl ikinci çocuğu düşünmüyorumAllah bana vermesin isteyenlere nasip etsin kızım daha 3 aylık zaten sezeryanım vücudum kaldırmaz onun için Amin
Ay oldum kuzum dün şükür kiEğer bekliyosan inşallah gerçekleşir canımama bende doğumdan 3ay sonra adet oldum şu an bebeğim 5aylik halen olmadım bu işime geldi çünkü orucumu tam tutucamsonra düzene girer inşallah
Şükür hepimizin dört gözle beklediği adet geldiAmin canım amin bende aynı swn gibiyim valla hem sezaryan heö oğlum daha küçük yaşına girmesine az kaldı ama 4 5 yıl ikinci çocuğu düşünmüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay oldum kuzum dün şükür ki
Ahahahha şükürŞükür hepimizin dört gözle beklediği adet geldi