Amin kuzum amin canım benimÜzülme canım benim Allah büyük iyi yönden düşün de ben ve bebeklerim burda gözetim altındayiz Allah korusun bir şey olursa dakikasında müdahale edilir
Amin kuzum amin canım benimÜzülme canım benim Allah büyük iyi yönden düşün de ben ve bebeklerim burda gözetim altındayiz Allah korusun bir şey olursa dakikasında müdahale edilir
Süt korur diye bişey Yok canım4 aylik bebegim var dogum yaptigim gundan veri renkli olmadim ama korunmadimda sut korur dedim 15gun onca sefaf ama kan li az bise sumuksu akinti vardi dedimki renkli olacam ama gecti olmadim kac gundur karnimda sertlasma oldu bi tiksindim. Bugun hafiftan meda bulantim var. Boyla benim gibi durumda hamila kalan varmi kizlar
Keşke öyle bir şey olsaSüt korur diye bişey Yok canım
Valla ne kadar rahat olurduKeşke öyle bir şey olsa
Sezeryen degilim sabah gebe testi yaptim negativ sonuc cok sevindimİnşallah canım ama bir kan testi yaptır sen gene çünkü çok riskli olabilir hamile kalman hele sezeryansan çok daha riskli
Sabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmisSütün korumaz canim test yaptin mi adetin.ne kadar geçti
Sabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmisSütün korumaz canim test yaptin mi adetin.ne kadar geçti
Adet hic olmadim 15 aralik dogum yapmistim onun icin sordum adet olmadanda gebe kalan varmi diyeAdetin gecikti mi kuzum
Ohh hadi gözün aydin dikkat et bari süt korumaz canimSezeryen degilim sabah gebe testi yaptim negativ sonuc cok sevindim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmis
Adet hic olmadim 15 aralik dogum yapmistim onun icin sordum adet olmadanda gebe kalan varmi diyeAdetin gecikti mi kuzum
4aydir tik yok 15gun onca sumuksu sefaf Kanli akintim vardi birazda agri dedimki renkli olacam ama olmadim canimReglin geciktimi birtanem
Adetimi bekliyodum spiral taktiracam diye benca beklamadan taktirimOhh hadi gözün aydin dikkat et bari süt korumaz canim
Adetimi bekliyodum spiral taktiracam diye benca beklamadan taktirimOhh hadi gözün aydin dikkat et bari süt korumaz canim
Sagol askim dun gozum kararmisti herseyi dusundum vallaOhh hadi gözün aydin dikkat et bari süt korumaz canim
Kiyamam önlemini al bari kuzumSabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmis
Adet hic olmadim 15 aralik dogum yapmistim onun icin sordum adet olmadanda gebe kalan varmi diye
4aydir tik yok 15gun onca sumuksu sefaf Kanli akintim vardi birazda agri dedimki renkli olacam ama olmadim canim
Adetimi bekliyodum spiral taktiracam diye benca beklamadan taktirim
Sagol askim dun gozum kararmisti herseyi dusundum valla
Spiralle de çok hamile kalan var aman dikkat et.Ben eşime söyledim valla bir süre keyfinden ödün ver diye, taksınlar condom biz neler çekiyoruz buradaSabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmis
Adet hic olmadim 15 aralik dogum yapmistim onun icin sordum adet olmadanda gebe kalan varmi diye
4aydir tik yok 15gun onca sumuksu sefaf Kanli akintim vardi birazda agri dedimki renkli olacam ama olmadim canim
Gözün aydın canım benimSabah yaptim negativ dun bi cilgina donmustum kizima bakinca aglasim geliyodu sukur oyla degilmis