Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın nolur aynı postta soramadım başka sorularımda var 😔 yargılamayın beni
Ooo marifetli arkadaşlarım benim bende doğumdan önce biraz son işlerimi yaptım bugün aslında bende biraz marifetli dim bugün hahahaha bazen amakayramm napiyor pasam
İki çocuk doğurdum gurbette kimsenin bir taş suyu görmedim yardımında görmedim kendim kalktım yaptum eşim napsin erkek napabilir elinden geldiği kadar hayatta istisnalarim var en başta çocuklarım onlar için yaparım gerisi beni pek ilgilendirmiyor
Az mı dedi şaka mı o hemşire acaba kaç kilo doğdu ki az dediler onu anlamadım ama gününe göre gayet iyi kilosu doktoeun kilosuna laf etmedi ise hemşireyi dinleme
Bencede şaka galiba 46 günlük bebek 5 kilo 100 gram dedin demi yanlış görmedim kuzumdaha ne kadar olması gerekiyormuş demekki sütun yaramis canım masallah
Ahahaha bende valla çok yoruldum kuzum Allah'tan dünden yemek vs vardı da uğraşmadım yemekle yoksa bitmedi isim kolay gelsin sana dasimdiden. Kayra da uyuyor şuan. Teyzeis birazdan uyanie
Ooo marifetli arkadaşlarım benim bende doğumdan önce biraz son işlerimi yaptım bugün aslında bende biraz marifetli dim bugün hahahaha bazen amakayramm napiyor pasam
Bencede şaka galiba 46 günlük bebek 5 kilo 100 gram dedin demi yanlış görmedim kuzumdaha ne kadar olması gerekiyormuş demekki sütun yaramis canım masallah