Arkadaşlar bebeğim küvezde doktor bu hafta taburcu ederiz dedi. Acaba bebeği taburcu edecekleri vakit arıyolar mı? Biz doktoru cuma günleri görüyoruz bilgi için. Aranızda bebeği küvezde olup taburcu ederken nasıl haber ettiler bilgisi olan var mı?
Canım onecelikle sağ salim kavuşun inşallah bebeğini küzeve alırken senden babasından numara almış olmaları lazım taburcu ederken de mutlaka ararlar merak etme bu hastanelerin kuralıArkadaşlar bebeğim küvezde doktor bu hafta taburcu ederiz dedi. Acaba bebeği taburcu edecekleri vakit arıyolar mı? Biz doktoru cuma günleri görüyoruz bilgi için. Aranızda bebeği küvezde olup taburcu ederken nasıl haber ettiler bilgisi olan var mı?
Rabbim tez zamanda kavuştursun CanımArkadaşlar bebeğim küvezde doktor bu hafta taburcu ederiz dedi. Acaba bebeği taburcu edecekleri vakit arıyolar mı? Biz doktoru cuma günleri görüyoruz bilgi için. Aranızda bebeği küvezde olup taburcu ederken nasıl haber ettiler bilgisi olan var mı?
Öyle heycanlıyım ki anlatamam hafta sonu bitmiyor birtürlü taburcu edebiliriz dedi kesin konuşmadı... Benle aynı anda hamile kalan arkadaşlarım hep doğum yaptı bebişleri yanında öyle zoruma gidiyor ki... Ama RABBİM başka sıkıntı vermesin bunlar gelip geçiyor 5 inci hafta küvezde sorsan daha dün gibi doğumu kızımın istiyorum ki 40 nı birlikte evde çıkarmakCanım onecelikle sağ salim kavuşun inşallah bebeğini küzeve alırken senden babasından numara almış olmaları lazım taburcu ederken de mutlaka ararlar merak etme bu hastanelerin kuralı
İnşallah canım benim maşallah sana metanetlisin bende senin kadar sevindim çok şükür bebeğine kavuşacaksın yeni dogum yapmış gibi hisset küvezde kaldığı dönemi unut gitsin. Allah dermansız dert vermesin bebeğime kavuştum diye pozitif bir post acmani hayırlı haberler vermeni bekliyorum inşallah canımÖyle heycanlıyım ki anlatamam hafta sonu bitmiyor birtürlü taburcu edebiliriz dedi kesin konuşmadı... Benle aynı anda hamile kalan arkadaşlarım hep doğum yaptı bebişleri yanında öyle zoruma gidiyor ki... Ama RABBİM başka sıkıntı vermesin bunlar gelip geçiyor 5 inci hafta küvezde sorsan daha dün gibi doğumu kızımın istiyorum ki 40 nı birlikte evde çıkarmak
Canım benim bebegimde kuvezde oturduğum ildeki hastane şartları iyi olmadığı için Erzurum şehir hastanesinde doğum yaptm 5. Gün bu gün aynı şekilde bende bekliyorum taburcu olmasını taburcu olacağı zaman beni arayıp haber verceklerArkadaşlar bebeğim küvezde doktor bu hafta taburcu ederiz dedi. Acaba bebeği taburcu edecekleri vakit arıyolar mı? Biz doktoru cuma günleri görüyoruz bilgi için. Aranızda bebeği küvezde olup taburcu ederken nasıl haber ettiler bilgisi olan var mı?
İNŞALLAH kavuşursunuzCanım benim bebegimde kuvezde oturduğum ildeki hastane şartları iyi olmadığı için Erzurum şehir hastanesinde doğum yaptm 5. Gün bu gün aynı şekilde bende bekliyorum taburcu olmasını taburcu olacağı zaman beni arayıp haber vercekler
İnşallahİNŞALLAH kavuşursunuz
Canım hastanede degilmisin ben ayrilamazdim o kapıdan. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavruna.Arkadaşlar bebeğim küvezde doktor bu hafta taburcu ederiz dedi. Acaba bebeği taburcu edecekleri vakit arıyolar mı? Biz doktoru cuma günleri görüyoruz bilgi için. Aranızda bebeği küvezde olup taburcu ederken nasıl haber ettiler bilgisi olan var mı?