Sorum var lütfen boş geçmeyin arkadaşlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde elanurrr tarafından oluşturulan lütfen boş geçmeyin arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,518 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı lütfen boş geçmeyin arkadaşlar
Konbuyu başlatan elanurrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ahhahaha edeyim bacım 😂😂
Yok aysenurum ben para istemiyom beni bu evden kurtarin🤭🤭🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür iyiyim bitanem Yuşa Han kuduruk saniye yerinde durmuyor gözümü ayıramıyorum arkamı döndüğüm an evde bişeyler kırıp dökülüyor sen nasılsın ne var ne yok

Maalesef 😂😂
Yusahan eşittir azra bu kız çok fena yaramazlık ta sınır tanımıyor koltuklara çıkmalar klozete oyuncak atmalar mutfakta tencere tava hep dolaptan çıkarıyor evi alt üst ediyor dışarı çıksak kedi arıyoruz mahallede sarı kedi kızım aşık kedilere ama sarı renkli olacak yani ben çöktüm bir çocuk daha dogurursam ruhuma el Fatiha 🤣🤭

Son düzenleme:

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok şükür iyiyim bitanem Yuşa Han kuduruk saniye yerinde durmuyor gözümü ayıramıyorum arkamı döndüğüm an evde bişeyler kırıp dökülüyor sen nasılsın ne var ne yok

Maalesef 😂😂
Durmak bilmiyorlar 😂 hiç bir şey olmamış gibi devam 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Yusahan eşittir azra bu kız çok fena yaramazlık ta sınır tanımıyor koltuklara çıkmalar klozete oyuncak atmalar mutfakta tencere tava hep dolaptan çıkarıyor evi alt üst ediyor dışarı çıksak kedi arıyoruz mahallede sarı kedi kızım aşık kedilere ama sarı renkli olacak yani ben çöktüm bir çocuk daha dogurursam ruhuma el Fatiha 🤣🤭
HHhaaa öyle deme kız 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Aynı aynı bide benimki koltuktan Allah diye kendini atıyor ruh hastası. Bende ikinciyi düşünemiyorum aklıma geldiği an kışt diyorum bu bitirdi beni ikinci olsa banada bi fatiha okurlar 😂

Durmak bilmiyorlar 😂 hiç bir şey olmamış gibi devam 😂
Aynen aynen bide cins cins suratına doğru gülerler 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynı aynı bide benimki koltuktan Allah diye kendini atıyor ruh hastası. Bende ikinciyi düşünemiyorum aklıma geldiği an kışt diyorum bu bitirdi beni ikinci olsa banada bi fatiha okurlar 😂

Allah diye mi atıyor 😂😂 hey yarabbim ne anormal bu çocuklar

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Hiç deme vAlla aynen öyle 😂😂 bakalım başka neler olacak😂

Kız bende öyle düşünüyordum en yakın Elazığ eşime beni oraya götür yatırsnlar kafayı evde daha çok yerim diyordunmm😂😂 şimdilik normal gidiyor hele bakalım 😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah diye mi atıyor 😂😂 hey yarabbim ne anormal bu çocuklar
He ay ondan sonrada yüz üstü düşüyor manyak kaç kere düştü hâlâ vazgeçmiyor. Kanatlanıp uçmayı öğrenecek heralde

Hiç deme vAlla aynen öyle 😂😂 bakalım başka neler olacak😂

Kız bende öyle düşünüyordum en yakın Elazığ eşime beni oraya götür yatırsnlar kafayı evde daha çok yerim diyordunmm😂😂 şimdilik normal gidiyor hele bakalım 😂
Aman aman normal gitsin maşallah de anormal olanlar hiç çekilmiyor 1 buçuk senede 20 yaş yaşlandım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.