Aman saatlerdir anasıyla konuşuyor Annesi cokmu uzak ki
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 14 Kasım 2022 #51 Azranurun annesi' Alıntı: Aman saatlerdir anasıyla konuşuyor Genişletmek için tıkla ... Annesi cokmu uzak ki
Azranurun annesi' Alıntı: Aman saatlerdir anasıyla konuşuyor Genişletmek için tıkla ... Annesi cokmu uzak ki
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 14 Kasım 2022 #52 Azranurun annesi' Alıntı: Akilsizlar beni bulur bu hayatta Genişletmek için tıkla ... Oylelri bulur zaten elifcim normal kişi bulmaz
Azranurun annesi' Alıntı: Akilsizlar beni bulur bu hayatta Genişletmek için tıkla ... Oylelri bulur zaten elifcim normal kişi bulmaz
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 14 Kasım 2022 #53 Azranurun annesi' Alıntı: Akilsizlar beni bulur bu hayatta Genişletmek için tıkla ... Devletti kurtaracaklar kız ayıp ediyorsun devlet meselesi var sonucta
Azranurun annesi' Alıntı: Akilsizlar beni bulur bu hayatta Genişletmek için tıkla ... Devletti kurtaracaklar kız ayıp ediyorsun devlet meselesi var sonucta
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 14 Kasım 2022 #54 Hülya❤️' Alıntı: Oylelri bulur zaten elifcim normal kişi bulmaz Genişletmek için tıkla ... Aklım olsa sana varmizdum diyom kocaya
Hülya❤️' Alıntı: Oylelri bulur zaten elifcim normal kişi bulmaz Genişletmek için tıkla ... Aklım olsa sana varmizdum diyom kocaya
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 14 Kasım 2022 #55 Azranurun annesi' Alıntı: Aklım olsa sana varmizdum diyom kocaya Genişletmek için tıkla ... O nediyor
Azranurun annesi' Alıntı: Aklım olsa sana varmizdum diyom kocaya Genişletmek için tıkla ... O nediyor
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 14 Kasım 2022 #56 Hülya❤️' Alıntı: O nediyor Genişletmek için tıkla ... Bisey demiyor dese panter gibi atlacim
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 14 Kasım 2022 #57 Dilaraaa'' Alıntı: Canım benim ilk hafif hafif oldu bende yoruldugum için zannediyordum arada 3 4 gün geçti Nisan geldi sonra 3 gün sonra sabah normal şarkı söyleyip oynuyordum evde öğlen 5 dkk bir sancı geldi sık sık sonra hastaneye gittim yarım saatte doğum oldu Genişletmek için tıkla ... Yani bir gün sancı olup bir gün olmasa yinede doğum belirtisi olabilirmi yani canim
Dilaraaa'' Alıntı: Canım benim ilk hafif hafif oldu bende yoruldugum için zannediyordum arada 3 4 gün geçti Nisan geldi sonra 3 gün sonra sabah normal şarkı söyleyip oynuyordum evde öğlen 5 dkk bir sancı geldi sık sık sonra hastaneye gittim yarım saatte doğum oldu Genişletmek için tıkla ... Yani bir gün sancı olup bir gün olmasa yinede doğum belirtisi olabilirmi yani canim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 14 Kasım 2022 #58 Azranurun annesi' Alıntı: Bisey demiyor dese panter gibi atlacim Genişletmek için tıkla ... Kafasına birşey at
Azranurun annesi' Alıntı: Bisey demiyor dese panter gibi atlacim Genişletmek için tıkla ... Kafasına birşey at
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 14 Kasım 2022 #59 Dilaraaa'' Alıntı: Devletti kurtaracaklar kız ayıp ediyorsun devlet meselesi var sonucta Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Kasım 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Bisey demiyor dese panter gibi atlacim Genişletmek için tıkla ... Adam korkuyor senden demek ki
Dilaraaa'' Alıntı: Devletti kurtaracaklar kız ayıp ediyorsun devlet meselesi var sonucta Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Kasım 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Bisey demiyor dese panter gibi atlacim Genişletmek için tıkla ... Adam korkuyor senden demek ki
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 14 Kasım 2022 #60 Hülya❤️' Alıntı: Kafasına birşey at Genişletmek için tıkla ... Eskiden ne güzel tartisirdik şimdi otomatiğe almış ben konusmuyom konusmuyom dinliyor selenmiyor cildiriyomm ben Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Kasım 2022 Dilaraaa'' Alıntı: Annesi cokmu uzak ki Genişletmek için tıkla ... Aramızda okyanus var tahminim yedi sekiz ülke var
Hülya❤️' Alıntı: Kafasına birşey at Genişletmek için tıkla ... Eskiden ne güzel tartisirdik şimdi otomatiğe almış ben konusmuyom konusmuyom dinliyor selenmiyor cildiriyomm ben Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Kasım 2022 Dilaraaa'' Alıntı: Annesi cokmu uzak ki Genişletmek için tıkla ... Aramızda okyanus var tahminim yedi sekiz ülke var