İnşallah yoktur diyorum bende ama Benim son reglım 25 Temmuz bebek ona göre Şuan 28 haftalık olması lazım ama geçen ısg de 27+4 yani bebeğin haftası 26+1 çıktı kilosu yani 26 ile uyumlu bunda sorun yok ama doktor bebeğin kemikleri kısa 25 hafta ile uyumlu dedi . Bana son reglını yanlış hatırlıyorsun ağustos 3 diyor ama burda bile en son 24 temmuzda post açmışım geciktim diye 25 de oldum şükür yazmışım. Doktor baya strese soktu beni çocuk gebeliğin başından beri 3 Ağustos ile uyumlu ama regl tarifim o zaman değil . Çocuğun kemikleri neden genel olarak kısa onu düşünüyoruz
. Doktor bundan sonra 3 ağustosu söyle diyor ama sanki o tarihi söyleyince hata yapacakmışız gibi hissediyorum . Bilmiyorum doktor kemiklerinin kısa olmasını çok kötü bir şey gibi dedi . Kilosu 880 gram kemik kısalığı hariç başka hiç bir sorunu yok
ama kemikleri neden kısa onu bilmiyoruz doktor doğru mu diyor onu da bilmiyorum . O yüzden pazartesi hem kendi doktoruma gideceğim durumu ona anlatacağım hemde öğleden sonra özel hastaneye gidip tekrar detaylıya girmeyi düşünüyorum