Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kızıma yaptırmadım, zaten bir sürü karma aşılar bilmem neler yapılıyor devlet tarafından. Ekstra vücuduna bir şeyler girmesin istedim, zaten pahalı ve gereksiz bir aşı olduğunu düşünüyorum. Anne sütü ilk aşı ve en önemli gıda bol bol emzirin bağışıklığı sağlam olan çocuğa inanın hastalık uğramıyor. Tecrübe ile sabit.
Ben yaptırmıstım ilk bebegime 2 doz halinde dısardan özel alıyorsun saglık ocagında yapıyorlar yada özele gidip direk yaptırabilirsin onlarda mevcut oluyor genelde menenjit asısıda yaptırmıstım özel olarak ishal sıkıntısı hiç yasamadık rotavirüs asısıyla menenjitte yaslılıkta faydalıymıs zatüre vs olmasın diye cocuk doktoruna sor sen tercihe baglıydı 5 yıl önce
Ben yaptırmıstım ilk bebegime 2 doz halinde dısardan özel alıyorsun saglık ocagında yapıyorlar yada özele gidip direk yaptırabilirsin onlarda mevcut oluyor genelde menenjit asısıda yaptırmıstım özel olarak ishal sıkıntısı hiç yasamadık rotavirüs asısıyla menenjitte yaslılıkta faydalıymıs zatüre vs olmasın diye cocuk doktoruna sor sen tercihe baglıydı 5 yıl önce
10 gün önce yaptırdım ilk dozunu canım 4. Ayda ikinci dozunu yaptıracağım evet fiyatı biraz yüksek ama şahsi fikrim maddi imkan varsa kesinlikle yapılması gerekir ağızdan veriyorlar zaten aşıyı birkaç gün huzursuzluk olabiliyor denildi ama bizde herhangi Bi sıkıntı olmadı