Merhaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde papatyam.04 tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,190 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan papatyam.04
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan papatyam.04

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya nasıl oldu ki erken doğumun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kuzum erken doğum çift yumurta ikizlerine hamileydim birini doğumdan 10 gün sonra kaybettim diğer oğlum 92 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür 24 gün oldu çıkalı rabbime şükürler olsun oğlumu bana bağışladı çok kötü günler geçirdim anlatılmaz

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Evet kuzum erken doğum çift yumurta ikizlerine hamileydim birini doğumdan 10 gün sonra kaybettim diğer oğlum 92 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür 24 gün oldu çıkalı rabbime şükürler olsun oğlumu bana bağışladı çok kötü günler geçirdim anlatılmaz
Sen çok güçlü bir annesin oğlunda sana çekmiş inatçı ve güçlü herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüsünüz 😍

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
He ya kime sorsa ne cbk geçti diyorlar ama anlamıyorlar ki naisl geçtiğini 😂

Ne güçlükle atlattigimizi

Maşallah maşallah Rabb'im bağışlasın
Ahh ahh bi zamanlar ben de herkese abla diyordum şimdi herkes bana abla diyor zaman öyle bir geçmiş ki ilk kez abla denildiğinde dank ediyor insan 😅 Bu arada ben 25den sonra geceleri saymamaya başladım kafa kağıdı 34 gösteriyor ama ben her daim 29um 😂🤭🫣

papatyam.04

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim o acıyı tekrar yaşatmasın inşAllah bizlere de 😟

He valla güzel burası

papatyam.04

Kayıtlı Üye
rank
He valla güzel burası
Ahh ahh bi zamanlar ben de herkese abla diyordum şimdi herkes bana abla diyor zaman öyle bir geçmiş ki ilk kez abla denildiğinde dank ediyor insan 😅 Bu arada ben 25den sonra geceleri saymamaya başladım kafa kağıdı 34 gösteriyor ama ben her daim 29um
Ahh ahh bi zamanlar ben de herkese abla diyordum şimdi herkes bana abla diyor zaman öyle bir geçmiş ki ilk kez abla denildiğinde dank ediyor insan 😅 Bu arada ben 25den sonra geceleri saymamaya başladım kafa kağıdı 34 gösteriyor ama ben her daim 29um 😂🤭🫣
Hissettiğin yaştasın gerçeğini hiç takma derim😂💜

Amin kuzum benim amin inşallah 😢🤲🤲🤲
Üzülme Rabb'im daima seninle ve evladınla olsun hep siz korsun inşAllah 🤲🏻♥️

Tüm sayfalar yüklendi.