Profil fotoğrafı atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor hülyam yaaa niye olmuyor web üzerinden de atıyorum ama olmuyor
Seni merak ediyorum gamzem
Seni merak ediyorum gamzem
Kuzum tekrar duzenle program varsa ben öyle yapıyorum büyük olunca onaylanmıyir boyutu büyük olduğu için birtanemProfil fotoğrafı atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor hülyam yaaa niye olmuyor web üzerinden de atıyorum ama olmuyor
Maşallah çok yakışmış canım benimde icimde var ama cesaret ediyorum açıkçası inşallah bende kapanışın korkum kapanıp birdaha açılmak ondan korktuğum için cesaret edemiyorum rabbim daim etsin canımEvet kapandım kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kapanmayı aslında çok istiyordum ama cesaret edemiyordum @Kayra'nın Annesi 👶🏻 nin desteğiyle tamamen karar verdim. Ve sizin bu güzel mesajlarınız beni daha çok cesaretlendiriyor. Rabbim inşallah daim eder birdaha açılmak nasip olmaz
Tamam mervem çok sağolFotoğraf boyutu büyüktür bitanem fotoğrafı düzenle küçük olarak kaydet öyle dene
Kuzum tekrar duzenle program varsa ben öyle yapıyorum büyük olunca onaylanmıyir boyutu büyük olduğu için birtanem
Yaa canım konuşmuştuk zaten çok çok sevindiğimi söylemiştim ama burada da söyleyim böyle daha güzel olmuşsun çok yakışmış inşaallah burada ki kapanmak isteyipte içinde olan ama cesaret edemeyen arkadaşlara da vesile olmuş olursun allahım daim etsin canım darısı tüm isteyenlere inşaallahEvet kapandım kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kapanmayı aslında çok istiyordum ama cesaret edemiyordum @Kayra'nın Annesi 👶🏻 nin desteğiyle tamamen karar verdim. Ve sizin bu güzel mesajlarınız beni daha çok cesaretlendiriyor. Rabbim inşallah daim eder birdaha açılmak nasip olmaz
Başörtü her bayana yakisiyo bence canım rabbim daim eylesin inşallah çok güzel olmussun mervecim maşallah sanaEvet kapandım kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kapanmayı aslında çok istiyordum ama cesaret edemiyordum @Kayra'nın Annesi 👶🏻 nin desteğiyle tamamen karar verdim. Ve sizin bu güzel mesajlarınız beni daha çok cesaretlendiriyor. Rabbim inşallah daim eder birdaha açılmak nasip olmaz
Amin inşallah bitanem benim çok teşekkür ederim seviliyorsunYaa canım konuşmuştuk zaten çok çok sevindiğimi söylemiştim ama burada da söyleyim böyle daha güzel olmuşsun çok yakışmış inşaallah burada ki kapanmak isteyipte içinde olan ama cesaret edemeyen arkadaşlara da vesile olmuş olursun allahım daim etsin canım darısı tüm isteyenlere inşaallah
Teşekkür ederim bitanemBaşörtü her bayana yakisiyo bence canım rabbim daim eylesin inşallah çok güzel olmussun mervecim maşallah sana
Amin inşallah bitanem benim çok teşekkür ederim seviliyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim bitanem
Rabbim en kısa sürede sana da nasip etsin inşallah canım karar vermek çok zor kendini hazır hissettiğini an kapanmak daha iyi olurMaşallah çok yakışmış canım benimde icimde var ama cesaret ediyorum açıkçası inşallah bende kapanışın korkum kapanıp birdaha açılmak ondan korktuğum için cesaret edemiyorum rabbim daim etsin canım