Sorum var @mervercan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesin Güzel Annesi 🐣 tarafından oluşturulan @mervercan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,973 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı @mervercan
Konbuyu başlatan Prensesin Güzel Annesi 🐣
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Maşallah çok yakışmış canım benimde icimde var ama cesaret ediyorum açıkçası inşallah bende kapanışın korkum kapanıp birdaha açılmak ondan korktuğum için cesaret edemiyorum😳 rabbim daim etsin canım
Rabbim sanada nasip etsin inşallah bitanem bende ondan çok korkuyordum korktuğum başıma geldi ama artık savaşacağım çünkü bu işin sonu yok

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ben 8. Sınıf bitince kapanmıştır 2 ay rahat vermedi şerefsiz bana 😂😂
Bende 8.sinif bittiginde kapndim bir aksam basimi örttüm annem kizdi sen açılırsın filan dedi ben yok dedim o aksam kapattim basımı 9 yildirda açmadım şükür kac kiz arkadasimida kendi ellerimle kapttim cok begeniyorlardi benim ortmemi oyle yani ben o aksam birden sali bagladim aynanin karşısında dedimki kimse beni vazgectirtemez cok istiyordum kapanmayi küçüklükten beri ama annem istemiyordu o aksamda kapattim artik kimin ne dedigi umrumda degildi allah herkese nasip etsin insallah 🙏🙏

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende 8.sinif bittiginde kapndik bir aksam basimi örttüm annem kizdi sen açılırsın filan dedi ben yok dedim o aksam kapattim basımı 9 yildirda açmadım şükür kac kiz arkadasimida kendi ellerimle kapttim cok begeniyorlardi benim ortmemi oyle yani ben o aksam birden sali bagladim aynanin karşısında dedimki kimse beni vazgectirtemez cok istiyordum kapanmayi küçüklükten beri ama annem istemiyordu o aksamda kapattim artik kimin ne dedigi umrumda degildi allah herkese nasip etsin insallah 🙏🙏
Ya bende okula karneyi almaya giderken acıktım geldim anneannem file giderken direk eşarp yaptım 7 yıldır kapalıyim
Rabbim saim etsin inşallah isteyen herkese de o cesareti versin 🤲🏻

Sümeyra🍀

rank
Rabbim sanada nasip etsin inşallah bitanem bende ondan çok korkuyordum korktuğum başıma geldi ama artık savaşacağım çünkü bu işin sonu yok
Cok guzel olmuşsun birtanem kapaninca insana extra bir nur geliyor yüzüne masallah gülüm sana❣️😍💝

önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)

Sümeyra🍀

rank
Ya bende okula karneyi almaya giderken acıktım geldim anneannem file giderken direk eşarp yaptım 7 yıldır kapalıyim
Rabbim saim etsin inşallah isteyen herkese de o cesareti versin 🤲🏻
Evet bende 8. Sinifin 3ay tatilinde kapandim iyiide kapnmisim bazilari bana acik daha guzelsin diyor ama ben dinlemiyorum onlara o vesveseyi beren seytan olduğunu biliyorum çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim bitanem seviliyorsun 😍❤️
Rica ederim gülüm sende seviliyorsun❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet bende 8. Sinifin 3ay tatilinde kapandim iyiide kapnmisim bazilari bana acik daha guzelsin diyor ama ben dinlemiyorum onlara o vesveseyi beren seytan olduğunu biliyorum çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim gülüm sende seviliyorsun❤️
Tesettürlı olmak bir ayrıcalık 💫

Sümeyra🍀

rank

Evet kapandım kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kapanmayı aslında çok istiyordum ama cesaret edemiyordum @Kayra'nın Annesi 👶🏻 nin desteğiyle tamamen karar verdim. Ve sizin bu güzel mesajlarınız beni daha çok cesaretlendiriyor. Rabbim inşallah daim eder birdaha açılmak nasip olmaz ❤️
Maşallah kuzum çok yakışmış rabbim daim etsin inşallah 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar