Moralim çok bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir can üç kalp 💙💙💙 tarafından oluşturulan Moralim çok bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,832 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim çok bozuk
Konbuyu başlatan Bir can üç kalp 💙💙💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙
Görmediğin icin haklısn zonguldak araştrma hastanesi netten bakıyorm herkes şikayetci tek ben değil birde hastanede ilk defa ölen birini gördm 3 gündür ağlıyorm ben Allahım kimseyi düşürmesn ayrıca ben hocam moca görmedm öğrenciydiler hep profesör icn para ödemek lazmmş fln fistan.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya benimki riskli diye geçiyo karın ici yapışıklık var diye doktor belki almaz diye canım
Alır canım sağ Salim bebeğini de kucağına alırsın inşallah ❤️

Umarim rica ederim cnm..umarim sıkıntı olmaz cnm bizi de haberdar et☺️
Tmam canım🙂

İnşallah canım sağol😊

İnşallah canım sağol😊

İnşallah canım sağol😊

Git kuzum hayırlısı olsun hakkında🙏🏻
Tmam canım bakalm ne diycekler
🤍🤍

Allah'ım yardımcın olsun inşallah bence özel kabul eder niye etmesin ki iyi bir doktor bul randevunu al git sıkma canını üzme kendini hiç Allah'ın izniyle birşey olmayacak 🙏🙏🥰🥰🤗
Tmam canım riskli diye belki kabul etmezler dedim son haftalara yaklaştm cnkü
Allah'ım yardımcın olsun inşallah bence özel kabul eder niye etmesin ki iyi bir doktor bul randevunu al git sıkma canını üzme kendini hiç Allah'ın izniyle birşey olmayacak 🙏🙏🥰🥰🤗

Git kuzum hayırlısı olsun hakkında🙏🏻
Yazamıyorm cvp resmen deliricm ya
Yaa resmen mahvetmişler psikolojini özele gitsen tabiki bakarlar kuzum. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin inşallah
Sağol kuzu çok teşekkürler hepinize

Son düzenleme:

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar. Nasılsnz iyisinizdir inşallah.çarşamba günü kontrole gittim herşey iyi dedi doktor karın ici yoğun yapışıklık olduğu icin beni araştrma hastanesine gönderdi cuma günü gittik saat 10.30 dn akşam 5 e kdr oraya buraya telef ettilr bizi bde kafası karnı ileride yok işte bebeğin gelişimnde problem varmydı dedilrr yok diyorm öyle bakıyorlar hastane berbat pis ilgisiz ben orda doğurmak istemiyorm cok korkuyorm ölürüm diye yada bebeğime bsy olcak diye özele gitsem doğum icin kabl etmexlermi acaba😪😪😪
Kaç haftalıkdın canım özelde sor kimi 3aydan itibaren gitsen bile sorun yapar kimi son haftalar gitsen kabul ediyor hangi ildeydin birde

İyi bir doktor bulursan danış canım bende 32.haftada doktor değiştirdim ama çok şükür bir sorunumuz yok olsa kabul edermiydi bilmem.
Bende bilmiyorm devletteki bizde yaparz ama kan lazm olabilir iştr bağırsak delinebilir vsvs şeyler diyo araştırmadaki bizim yaptğmızı onlarda yapıyo ama biz 3.basamağz diye bize gönderiyorlar diyo ee madem hepsi aynı şeyi yapcaksa özel de belki yapar ya hastane aşırı pis berbat biryer eşim görmüş kadını ameliyattan ckartmşlar afedersin kaba eti fln gözüküyomş hiç önmsemiyorlar diyo ki nette okudum daha neler diyorlar bidr üstüne görümcm araştrmaya gidenin ceseti geliyo vlla dio 3 gündür ağlıyorm moral fln brakmadlar ki ztn hastaneyi görene kdr korkmuyodm da şuan cok endişeliyim ya

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende bilmiyorm devletteki bizde yaparz ama kan lazm olabilir iştr bağırsak delinebilir vsvs şeyler diyo araştırmadaki bizim yaptğmızı onlarda yapıyo ama biz 3.basamağz diye bize gönderiyorlar diyo ee madem hepsi aynı şeyi yapcaksa özel de belki yapar ya hastane aşırı pis berbat biryer eşim görmüş kadını ameliyattan ckartmşlar afedersin kaba eti fln gözüküyomş hiç önmsemiyorlar diyo ki nette okudum daha neler diyorlar bidr üstüne görümcm araştrmaya gidenin ceseti geliyo vlla dio 3 gündür ağlıyorm moral fln brakmadlar ki ztn hastaneyi görene kdr korkmuyodm da şuan cok endişeliyim ya
Özele sormak lazım vardır o imkanlar araştıtmada fena değildir okadar kendini korkutup moralini bozma canım

Özele sormak lazım vardır o imkanlar araştıtmada fena değildir okadar kendini korkutup moralini bozma canım
İnşallah vardır canım bi gidicem ne diycekler ona göre hareket edicem artık kendi kendimi asla korkutmadm oraya gidrne kdr da gayet iyiydm ama görünce değişti ben başka araştrma hastaneleride bliyorm ama burası cidden bi tuhaf

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Selam kızlar. Nasılsnz iyisinizdir inşallah.çarşamba günü kontrole gittim herşey iyi dedi doktor karın ici yoğun yapışıklık olduğu icin beni araştrma hastanesine gönderdi cuma günü gittik saat 10.30 dn akşam 5 e kdr oraya buraya telef ettilr bizi bde kafası karnı ileride yok işte bebeğin gelişimnde problem varmydı dedilrr yok diyorm öyle bakıyorlar hastane berbat pis ilgisiz ben orda doğurmak istemiyorm cok korkuyorm ölürüm diye yada bebeğime bsy olcak diye özele gitsem doğum icin kabl etmexlermi acaba😪😪😪
Tabikide canim kabul ederler korkma.Allah sag salim bebegine kovusmayi nasib etsin

Tüm sayfalar yüklendi.