Moralim çok bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir can üç kalp 💙💙💙 tarafından oluşturulan Moralim çok bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,837 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim çok bozuk
Konbuyu başlatan Bir can üç kalp 💙💙💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar. Nasılsnz iyisinizdir inşallah.çarşamba günü kontrole gittim herşey iyi dedi doktor karın ici yoğun yapışıklık olduğu icin beni araştrma hastanesine gönderdi cuma günü gittik saat 10.30 dn akşam 5 e kdr oraya buraya telef ettilr bizi bde kafası karnı ileride yok işte bebeğin gelişimnde problem varmydı dedilrr yok diyorm öyle bakıyorlar hastane berbat pis ilgisiz ben orda doğurmak istemiyorm cok korkuyorm ölürüm diye yada bebeğime bsy olcak diye özele gitsem doğum icin kabl etmexlermi acaba😪😪😪
Ederler canim niyede etmesinler

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah vardır canım bi gidicem ne diycekler ona göre hareket edicem artık kendi kendimi asla korkutmadm oraya gidrne kdr da gayet iyiydm ama görünce değişti ben başka araştrma hastaneleride bliyorm ama burası cidden bi tuhaf
İmkanın varsa diğerlerine baka bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında😇

İmkanın varsa diğerlerine baka bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında😇
Sağol canım Allah razı olsun bakalm neolucak bilmiyorm
Ederler canim niyede etmesinler
Ya yapışıklık olduğunu söylemişti ikinci doğumda canım biz yapamayz araştrmaya sevk ediyorm dedi özel ne der diye düşünüyorm işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalıkdın canım özelde sor kimi 3aydan itibaren gitsen bile sorun yapar kimi son haftalar gitsen kabul ediyor hangi ildeydin birde
35.haftadayız son zamanlarda sevk ettiği icn anca gittik bide ilk defs gittiğm bi hastane o yüzdn böyle oldu😶

Kaç haftalıkdın canım özelde sor kimi 3aydan itibaren gitsen bile sorun yapar kimi son haftalar gitsen kabul ediyor hangi ildeydin birde
35.haftadayız son zamanlarda sevk ettiği icn anca gittik bide ilk defs gittiğm bi hastane o yüzdn böyle oldu😶
Sağlıkla kucağına al canım
Sağol canım hepimiz inşallah😊

Sağlıkla kucağına al canım

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım Allah razı olsun bakalm neolucak bilmiyorm

Ya yapışıklık olduğunu söylemişti ikinci doğumda canım biz yapamayz araştrmaya sevk ediyorm dedi özel ne der diye düşünüyorm işte

Canim bi gitmeden hic bi wey deyemezsin ki git sor canim

Tüm sayfalar yüklendi.