Geçen kaynanam dedi neye birşey oldumu acile gidiyorsun dedi eşim kızdı dşzene bu can sonuçta içerde ne yapıyor niye agrısı oluyor bilemeyiz hastane niye var dedi kaynanam görümcem sustu
canım benim eşimde önceden öyleydi cok annesinin yengelerinin sözunden giderdi bi hastane olsun bi yer olsun gezme olsun hep önce kayin valideme soylerdi onlar götururlerdi beni hastaneye .. hastane sokagin başinda bizim tek gidemezdim kayin validemle giderdim ikinci cocugumda bile suyum geldi kocama soyledim suyum geldi dogum basladi hastaneye gidelim diye o zaman birliktim eşim anneme soyleyelim annem seni götursun ben gelemem dedi eşim o zaman evde oldugu halde doguma aldilar sonra geldi .. ondan dolayi benim kocam da önceden ayni seninki gibiydi kaynanamlar eltimler herseye karişirlardi kocamla gezmeye gitsek bile biraz gec gelsek anca gidip geziyosunuz derdi ama şimdi öyle degiller dedigim gibi ben başlarda kendimi cok ezdirdim şimdi yapamiyolar önceki hareketleri kocam ara ara bazen soyliyo annemlerden izin al falan diyorumki izin alamam sadece gidiyorum haberiniz olsun evde degilim faln derim diyorum öyleEn iyiisni yapmış esin benim esim tam tersi eski kadınlar herseyi biliyorlar oyle bi kafada gidiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin eltim hastaneye gidicek oda hamile rahatsizmis biraz dedim gel beraber gidelim bende rahatsizim dedi tm