Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla o kdr birşey demedi sürekli kusuyor kilo alımı da iyi sayılır ayda 700 gr kilo alımında sıkıntı yok dedi doktor ama işte sürekli kusuyor biraz kilo alsın diye kullancam sadece anne sütü alıyor ek gıda çok yemiyor... Mama kullanmak istemedim kilo alsın diye arada bir verdim kendisi almadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekilde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İNŞALLAH alır ayda 700 gr alıyor düzenli birşekilde
Valla nasıl olayım dert sıkıntı bitmiyor sen nasılsın bitanem ?
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr
Oyyy kiyamma kuzum yuşa han icin alerji testi yaptirdin mi kuzum
Bende ayni balim.vallha larende gecmeye öksürük var kac gündür onunla uğraşıyorum ozletiyosun kendini
Bende ayni balim.vallha larende gecmeye öksürük var kac gündür onunla uğraşıyorum ozletiyosun kendini
Yok bitanem alerji testini ramazan bayramından sonra Ankara'da yaptıracağız. Maalesef bu ara salgın var hastaneler hep hasta insanlarla dolu. Sizde dikkat edin kendinize
2025-07-30
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr
Yok bitanem alerji testini ramazan bayramından sonra Ankara'da yaptıracağız. Maalesef bu ara salgın var hastaneler hep hasta insanlarla dolu. Sizde dikkat edin kendinize
Yaaaa ciddimisim burasida kirliyor ay burasıda cok felaket vallha bi kar yağsa keske pislik hic yoktan temizlenicek ama karda yagmadi daha sen nasilsin ozletiyosun kendini vallha
Koyuyorum kuzum sirtinada gogusunede sürekli ama bu öksürük geçmiyor anlamadim.gitti domtorlar hic bir seyi yok diyo cigerleri temiz sadece boğazda biraz geniz akintisi var dediler ama geçmiyor vallha
Yaaaa ciddimisim burasida kirliyor ay burasıda cok felaket vallha bi kar yağsa keske pislik hic yoktan temizlenicek ama karda yagmadi daha sen nasilsin ozletiyosun kendini vallha
Bende nasıl olayım memleketteyim bitanem pek vaktim yok maalesef Yuşa Han'dan dolayı. İlgi manyağı oldu ilgilenmeyince yalandan öğürüyor
2025-07-30