Amaninnn yavrum benim severim onu benBende nasıl olayım memleketteyim bitanem pek vaktim yok maalesef Yuşa Han'dan dolayı. İlgi manyağı oldu ilgilenmeyince yalandan öğürüyor

Amaninnn yavrum benim severim onu benBende nasıl olayım memleketteyim bitanem pek vaktim yok maalesef Yuşa Han'dan dolayı. İlgi manyağı oldu ilgilenmeyince yalandan öğürüyor
Sivas bitanem evet annemin yanına geldim tek başıma baya bunalmıştım. Çocuğun hastalıkları bitmek bilmiyordu şimdi annem yardımcı oluyor sağolsun ben dinleniyorumAmaninnn yavrum benim severim onu benmemleket nereydi kuzum senin annenin yanina mi gittin
Allah sifa versin zor bir durum. Cocuk hasta olmasin. Gozlerine bakip yalvarir tarzda aglamalari bitiriyor insani. Sabahlari kucuk cay bardagi ile pekmez icmeyi dene istersen bir de. Sutten cocuga gecince onun da faydasi olur insallahKoyuyorum kuzum sirtinada gogusunede sürekli ama bu öksürük geçmiyor anlamadim.gitti domtorlar hic bir seyi yok diyo cigerleri temiz sadece boğazda biraz geniz akintisi var dediler ama geçmiyor vallha
Ohhhh cok sevindim kuzum adina vallha ahh bende keskw gidebilsem annemin yanina sende güzelce bol bol dilen kuzumSivas bitanem evet annemin yanına geldim tek başıma baya bunalmıştım. Çocuğun hastalıkları bitmek bilmiyordu şimdi annem yardımcı oluyor sağolsun ben dinleniyorum
5 aylık olucak.ama pekmez verilirmiAllah sifa versin zor bir durum. Cocuk hasta olmasin. Gozlerine bakip yalvarir tarzda aglamalari bitiriyor insani. Sabahlari kucuk cay bardagi ile pekmez icmeyi dene istersen bir de. Sutten cocuga gecince onun da faydasi olur insallah
5 aylık olucak.ama pekmez verilirmiAllah sifa versin zor bir durum. Cocuk hasta olmasin. Gozlerine bakip yalvarir tarzda aglamalari bitiriyor insani. Sabahlari kucuk cay bardagi ile pekmez icmeyi dene istersen bir de. Sutten cocuga gecince onun da faydasi olur insallah
Amin kuzum amin bebekler cocuklar hasta olmasinlar keske vallha o kadae üzülüyorum canımdan can gidiyorAllah sifa versin zor bir durum. Cocuk hasta olmasin. Gozlerine bakip yalvarir tarzda aglamalari bitiriyor insani. Sabahlari kucuk cay bardagi ile pekmez icmeyi dene istersen bir de. Sutten cocuga gecince onun da faydasi olur insallah
Anne suru veriyorsan kendin ic, sutten bebege gecer. Ben devamli yapiyorum. Havlu da koyuyorum. Oksurugu ilerlemiyor hatta geriliyor cok sukurOhhhh cok sevindim kuzum adina vallha ahh bende keskw gidebilsem annemin yanina sende güzelce bol bol dilen kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
5 aylık olucak.ama pekmez verilirmi
Tamm kuzum iciyim bende o zman cok.teşekkür ederim.balimmmAnne suru veriyorsan kendin ic, sutten bebege gecer. Ben devamli yapiyorum. Havlu da koyuyorum. Oksurugu ilerlemiyor hatta geriliyor cok sukur
Rica ederim ne demekTamm kuzum iciyim bende o zman cok.teşekkür ederim.balimmm❤❤
![]()
Sy inşallah aynı aylar denk geliriz Ankara da kuzu. Hangi hastanede yaptıracaksınıx?Yok bitanem alerji testini ramazan bayramından sonra Ankara'da yaptıracağız. Maalesef bu ara salgın var hastaneler hep hasta insanlarla dolu. Sizde dikkat edin kendinize
Neden gidemiyorsun kız ?Ohhhh cok sevindim kuzum adina vallha ahh bende keskw gidebilsem annemin yanina sende güzelce bol bol dilen kuzum
Amin kuzum amin bebekler cocuklar hasta olmasinlar keske vallha o kadae üzülüyorum canımdan can gidiyor
Hiç bilmiyorum ki kızılaya yakın hangi hastane varsa. Sende gidecekmisin Ankara'ya?Sy inşallah aynı aylar denk geliriz Ankara da kuzu. Hangi hastanede yaptıracaksınıx?