10 saatlik kuzum 2 cocukla nasil gitigimNeden gidemiyorsun kız ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç bilmiyorum ki kızılaya yakın hangi hastane varsa. Sende gidecekmisin Ankara'ya?
10 saatlik kuzum 2 cocukla nasil gitigimNeden gidemiyorsun kız ?
Hiç bilmiyorum ki kızılaya yakın hangi hastane varsa. Sende gidecekmisin Ankara'ya?
Evet gideecm hatta subat başı gibi ilk gidişim olacak inşallah çünkü babam yurt dışından dönecekNeden gidemiyorsun kız ?
Oo baya mesafe varmış10 saatlik kuzum 2 cocukla nasil gitigim
Karşılaşamayız kiEvet gideecm hatta subat başı gibi ilk gidişim olacak inşallah çünkü babam yurt dışından dönecek. Sonrası da kayranon doğum günü için olabilr ama ilk eşiöi ikna etmem lazım
![]()
Maalesef Merve ya gerçekten çok uzak otobüsle gitsem rezil olurum iki çocukla arabayla gidince de ha deyince gidilmiyor Vallahi çok bunaldım ben deOo baya mesafe varmış
Karşılaşamayız kibiz mart nisan gibi gidip sonra Çanakkale, Kırklareli'ne gideceğiz
Hmm o zaman nasip olursa burda görüşürüz bixdeOo baya mesafe varmış
Karşılaşamayız kibiz mart nisan gibi gidip sonra Çanakkale, Kırklareli'ne gideceğiz
Otobüsle ben bile cesaret edemiyorum tek çocukla. Sizinkiler gelse birazMaalesef Merve ya gerçekten çok uzak otobüsle gitsem rezil olurum iki çocukla arabayla gidince de ha deyince gidilmiyor Vallahi çok bunaldım ben de
İnşallah inşallahHmm o zaman nasip olursa burda görüşürüz bixde![]()
Seninle konuşmayo özledim merveeeeeOtobüsle ben bile cesaret edemiyorum tek çocukla. Sizinkiler gelse biraz
İnşallah inşallah![]()
Hepsi calisiyor malaesef gelmek istiyolar ama iste gelemiyorlarOtobüsle ben bile cesaret edemiyorum tek çocukla. Sizinkiler gelse biraz
İnşallah inşallah![]()
Bende çok özledim. Çocuk sağolsun bizi ayrı düşürdüSeninle konuşmayo özledim merveeeee![]()
Allah yardımcın olsun bitanem yalnız bakmak gerçekten çok zorHepsi calisiyor malaesef gelmek istiyolar ama iste gelemiyorlar
Canı sağolsun yakışıklı paşamınBende çok özledim. Çocuk sağolsun bizi ayrı düşürdü
Allah yardımcın olsun bitanem yalnız bakmak gerçekten çok zor