Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar bende 5 aylık hamileyim ve sorunlarim var karmaşa içerisinde aklımın yetmediqi durumlar var tıkandım bir küçük qrup olusturup dertleşmek istermisiniz belki çare olmaz ama bi nebzede olsa içimiz rahatlar
Aslında hepimiz de aynı gezegendeniz (dünya )olay şu erkekler basit düşünüyor kadınlar dolaylı bu yüzden çatışıyor ve üzülen yıpranan taraf biz oluyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım dök içini kendine de bebeğine de yüklnme yazık o da senin enerjini hissediyor
kızlar bende 5 aylık hamileyim ve sorunlarim var karmaşa içerisinde aklımın yetmediqi durumlar var tıkandım bir küçük qrup olusturup dertleşmek istermisiniz belki çare olmaz ama bi nebzede olsa içimiz rahatlar