Hehe iş yerinde şefimiz var bizim ben daha önceden eşimle aynı yerde çalışıyordum beni tanırlar demiş Mehmet gerçekten sorun bumu diyip gülmüş oda herkesin kendine göre sıkıntısı var demiş bende eşime dedim doğru anan sizi bokun içinde büyütmüş yerini yadırgadın bundan sonra da bokun içinde yaşamaya devam edersin dedimAşırı temiz ne guzel iste pismi olacaktın pis oluncada pis derler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız zaten amirim demiş herkes de diyor Aleyna gibi bir kız bulmuş daha ne istiyor diye eşim bide benden on yaş büyük ayrıyetten yemeği çamaşırı ütüsü temizliği herşeyini yapıyorum tatlıya varıncaya kadar her gün üç çeşit yemek yapıyorum gezip tozmam yok daha napim herkes beni biliyor zaten nasıl biri olduğumuValla bulmuşta şikayet ediyor ha senin gibi bir kadını bir daha b@k bulur valla . Aşıeı temizlikte yalandır şimdiye kadar sorun yoktu da sen onun o anası ile kavga edince mi çıkmış bu şikayet tamamen anacı gibi gözükmemek için atmış bir yalan işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Boşver valla kuzum en azından yıllaeı veripte boşanmıyorsun çocuğunuz var ama en azından dediğim gibi yolun başında ayrılıyorsunuz yıllarını verdiğim bir insanın sonradan böyle yapması da kötü eder insanı