Sorum var Normal doğum için hasta bezi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Normal doğum için hasta bezi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,066 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum için hasta bezi
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar normal doğum yapan anneler hasta bezi hangi marka aldınız ve kaç beden aldınız? Bende almayı düşünüyorum bu konuda bilgili anneler aydınlatırsa sevinirim ☺️
Canım ben dependin kilot bezini kullandım kullanımı da çok rahat hemde rahatsız da etmiyor tavsiye ederim 😊

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben dependin kilot bezini kullandım kullanımı da çok rahat hemde rahatsız da etmiyor tavsiye ederim 😊
Kilot bezler daha rahattir fiyatı diğerlerine göre yüksek sanırım ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En büyük boy cırtlı alabilirsiniz marka fark etmiyo :)
Büyük diyorusn ben m düşünüyordum da bakalım artık alcaz olmadı büyük beden umarım pişman olmam ☺️

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kilot bezler daha rahattir fiyatı diğerlerine göre yüksek sanırım ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Büyük diyorusn ben m düşünüyordum da bakalım artık alcaz olmadı büyük beden umarım pişman olmam ☺️
Evet canım 70 lira falan ama sezeryan olacaksan eğilip kalkma açısından zor oluyor kilot bez hem dikişe denk gelmiyor hemde değiştireceğin zaman da yandan kolayca yırtıp atılabiliyor o açıdan çok rahat değer ama😊😊

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım 70 lira falan ama sezeryan olacaksan eğilip kalkma açısından zor oluyor kilot bez hem dikişe denk gelmiyor hemde değiştireceğin zaman da yandan kolayca yırtıp atılabiliyor o açıdan çok rahat değer ama😊😊
Şuan doğumum.nasil olacağı belli değil kuzum saol tavsiyen için ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.