Sorum var Normal doğum için hasta bezi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Normal doğum için hasta bezi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,064 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum için hasta bezi
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlk aylar zaten surekli uyku hali oluyor balım bence iç ama.duzenli içmen gerekiyir inan faydasini göreceksin bu ilacın.. ben onilac sayesinde yemek yiyebiliyordum .. ama bırakmam zor oldu vücudum resmen bu ilaç olmadan yapamıyordu ama şükür ki 26 haftadan itibaren yavaş yavaş bıraktım.. sen diyorsun ya bir şey yiyemiyorum diye ne kadar zor bı durum anlıyorum o yüzden içersen faydasını gorecegine eminim 😘
Yiyorum yiyorum ama zorla yiyorum yediğim çıkıyor bebeğin beslenmesi için kendimi mecbur hissediyorum. Boğazım komple yara kan kusuyorum artık birde şu 1 aydır fena şekilde mide yanması var. Hem ilk gebeliğim hemde çok zorlu bir gebelik 😅 gözüm korktu valla ikinciyi düşünmüyorum artık 😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yiyorum yiyorum ama zorla yiyorum yediğim çıkıyor bebeğin beslenmesi için kendimi mecbur hissediyorum. Boğazım komple yara kan kusuyorum artık birde şu 1 aydır fena şekilde mide yanması var. Hem ilk gebeliğim hemde çok zorlu bir gebelik 😅 gözüm korktu valla ikinciyi düşünmüyorum artık 😂
Vallahi cnm sen şuan kendine eziyet ediyorsun ilaç kullanman gerekiyor yazık sana da kan kusuyorum diyorusn .. benimde ilk gebelik ve başlarda çok zorlandım şimdide ağırlaştım bana kalsa artık bende getirmem 😂 bakalim hele bı dogsunlar sağlıkla 2. Çocuk için Allah büyük ☺️

Dm.dzyl

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar normal doğum yapan anneler hasta bezi hangi marka aldınız ve kaç beden aldınız? Bende almayı düşünüyorum bu konuda bilgili anneler aydınlatırsa sevinirim ☺️
Ben kızımda canbebenin kini almıştım ancak hastaneye cırtlı al sonrası külot bez olanlardan almanı tavsiye ederim ben her iki zamandada külot bez kullandım bilemedim ama zor oldu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Vallahi cnm sen şuan kendine eziyet ediyorsun ilaç kullanman gerekiyor yazık sana da kan kusuyorum diyorusn .. benimde ilk gebelik ve başlarda çok zorlandım şimdide ağırlaştım bana kalsa artık bende getirmem 😂 bakalim hele bı dogsunlar sağlıkla 2. Çocuk için Allah büyük ☺️
Kız zaten ilaçtan içim dışıma çıktı günde 10 tane ilaç içiyorum birde ona başlasam böbrekler iflas eder heralde 😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
O baya iciyorsun.. ben demir ilacı içiyorum ve iki gündür B12 başladım arada mide şurubu o kadar ☺️ sen baya fazla alıyorsun..magnezyum midemi bulandırıyor diye bıraktım
Kustuğum için benim vücut beslenememiş çiçeğim doktor öyle söyledi. Magnezyum, Kalsiyum içmeden önce kemik ağrısından uyuyamıyordum ben suda eritilenden verdi doktor gazoz gibi içiyorum 🤭

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kustuğum için benim vücut beslenememiş çiçeğim doktor öyle söyledi. Magnezyum, Kalsiyum içmeden önce kemik ağrısından uyuyamıyordum ben suda eritilenden verdi doktor gazoz gibi içiyorum 🤭
Anladım balım inşallah bu mide bulantilarin son bulur ya çok zor seni çok iyi anlıyorum.. bana da eritilen verdi berbat tadı var bıraktım içmeyi 😁

Tüm sayfalar yüklendi.