Sorum var Normal doğum için hasta bezi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Normal doğum için hasta bezi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,066 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum için hasta bezi
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mnengizek

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnsallh büyük gelmez balım 😍 çok kilo aldın mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hmm şimdi kararsız kaldım.🤔 Alsam mi diye dün bı mağazada gördüm uygundu fiyat olarakta large diye almadım
70 kiloyla hamile kaldım şuan 82 kiloyum çiçeğim. Koca totoma anca olur diye düşündüm 🤦🏻‍♀️😂😂😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kustuğum halde 12 kilo aldım birde kusmasam şuan 100 kilo falan olurdum heralde 😂 ama ebe kusanlar daha çok kilo alıyor kustukca yemek yedikleri için dedi 🤦🏻‍♀️
Bol su iç yedikleirni eritirsin kuzum😁 evet kustuktan sonra daha bı yiyesin geliyor 😂 arada bende de oluyor ama ilk zamanlarda değil ilk zamanlar ne yesem atardım ve yiyemezdim..

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bol su iç yedikleirni eritirsin kuzum😁 evet kustuktan sonra daha bı yiyesin geliyor 😂 arada bende de oluyor ama ilk zamanlarda değil ilk zamanlar ne yesem atardım ve yiyemezdim..
inanır mısın su bile içemiyorum artık 🤦🏻‍♀️ anca salatalık yiyebiliyorum. Benim 10. Haftada başladı bugüne kadar devam ediyor Allah kimsenin başına vermesin resmen işkence gibi artık bana 🤦🏻‍♀️

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar normal doğum yapan anneler hasta bezi hangi marka aldınız ve kaç beden aldınız? Bende almayı düşünüyorum bu konuda bilgili anneler aydınlatırsa sevinirim ☺️
Ben külot bez aldım depend gibi bir ismi vardı sıfır tasma zaten içinde 9 tane oluyor kanaman azalana kadar fazlasıyla yetiyor zaten

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
inanır mısın su bile içemiyorum artık 🤦🏻‍♀️ anca salatalık yiyebiliyorum. Benim 10. Haftada başladı bugüne kadar devam ediyor Allah kimsenin başına vermesin resmen işkence gibi artık bana 🤦🏻‍♀️
Ciddi misin ya bu nasıl bı mide bulantısı kuzum priliam hap iç hafifletir bulantilarini ben onun sayesinde az da olsa bir şeyler yiyebiliyordum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ciddi misin ya bu nasıl bı mide bulantısı kuzum priliam hap iç hafifletir bulantilarini ben onun sayesinde az da olsa bir şeyler yiyebiliyordum
Yok kuzum ilk aylar bi deniyim dedim bir faydasını görmedim sadece antidepresan gibi uyku yaptı uykumun arasında boğuluyordum az kalsın 🤦🏻‍♀️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum ilk aylar bi deniyim dedim bir faydasını görmedim sadece antidepresan gibi uyku yaptı uykumun arasında boğuluyordum az kalsın 🤦🏻‍♀️
İlk aylar zaten surekli uyku hali oluyor balım bence iç ama.duzenli içmen gerekiyir inan faydasini göreceksin bu ilacın.. ben onilac sayesinde yemek yiyebiliyordum .. ama bırakmam zor oldu vücudum resmen bu ilaç olmadan yapamıyordu ama şükür ki 26 haftadan itibaren yavaş yavaş bıraktım.. sen diyorsun ya bir şey yiyemiyorum diye ne kadar zor bı durum anlıyorum o yüzden içersen faydasını gorecegine eminim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.