Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kustuğum halde 12 kilo aldım birde kusmasam şuan 100 kilo falan olurdum heralde ama ebe kusanlar daha çok kilo alıyor kustukca yemek yedikleri için dedi
Kustuğum halde 12 kilo aldım birde kusmasam şuan 100 kilo falan olurdum heralde ama ebe kusanlar daha çok kilo alıyor kustukca yemek yedikleri için dedi
Bol su iç yedikleirni eritirsin kuzum evet kustuktan sonra daha bı yiyesin geliyor arada bende de oluyor ama ilk zamanlarda değil ilk zamanlar ne yesem atardım ve yiyemezdim..
Bol su iç yedikleirni eritirsin kuzum evet kustuktan sonra daha bı yiyesin geliyor arada bende de oluyor ama ilk zamanlarda değil ilk zamanlar ne yesem atardım ve yiyemezdim..
inanır mısın su bile içemiyorum artık anca salatalık yiyebiliyorum. Benim 10. Haftada başladı bugüne kadar devam ediyor Allah kimsenin başına vermesin resmen işkence gibi artık bana
Merhaba hanımlar normal doğum yapan anneler hasta bezi hangi marka aldınız ve kaç beden aldınız? Bende almayı düşünüyorum bu konuda bilgili anneler aydınlatırsa sevinirim
inanır mısın su bile içemiyorum artık anca salatalık yiyebiliyorum. Benim 10. Haftada başladı bugüne kadar devam ediyor Allah kimsenin başına vermesin resmen işkence gibi artık bana
İlk aylar zaten surekli uyku hali oluyor balım bence iç ama.duzenli içmen gerekiyir inan faydasini göreceksin bu ilacın.. ben onilac sayesinde yemek yiyebiliyordum .. ama bırakmam zor oldu vücudum resmen bu ilaç olmadan yapamıyordu ama şükür ki 26 haftadan itibaren yavaş yavaş bıraktım.. sen diyorsun ya bir şey yiyemiyorum diye ne kadar zor bı durum anlıyorum o yüzden içersen faydasını gorecegine eminim