Bacım nasıl olacak Bacı çok mu geç vazgeçmek için ya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 23 Aralık 2021 #21 Mamı Sibel' Alıntı: Bacım nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Bacı çok mu geç vazgeçmek için ya
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 23 Aralık 2021 #22 4 Adam 1 Madam (sinem)❤' Alıntı: Bacı çok mu geç vazgeçmek için ya Genişletmek için tıkla ... Odur dogacak şafak bitti
4 Adam 1 Madam (sinem)❤' Alıntı: Bacı çok mu geç vazgeçmek için ya Genişletmek için tıkla ... Odur dogacak şafak bitti
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 23 Aralık 2021 #23 Mamı Sibel' Alıntı: Odur dogacak şafak bitti Genişletmek için tıkla ... vallahi yedik gari bu halt yapacak bişey yok en az 3 sene bol e geçer artık
Mamı Sibel' Alıntı: Odur dogacak şafak bitti Genişletmek için tıkla ... vallahi yedik gari bu halt yapacak bişey yok en az 3 sene bol e geçer artık
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 23 Aralık 2021 #24 4 Adam 1 Madam (sinem)❤' Alıntı: vallahi yedik gari bu halt yapacak bişey yok en az 3 sene bol e geçer artık Genişletmek için tıkla ... Bacım inşallah akıllı bebişler olurlar
4 Adam 1 Madam (sinem)❤' Alıntı: vallahi yedik gari bu halt yapacak bişey yok en az 3 sene bol e geçer artık Genişletmek için tıkla ... Bacım inşallah akıllı bebişler olurlar
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 23 Aralık 2021 #25 Mamı Sibel' Alıntı: Bacım inşallah akıllı bebişler olurlar Genişletmek için tıkla ... Aminnnnn bacimmmmm aminnnnn
Mamı Sibel' Alıntı: Bacım inşallah akıllı bebişler olurlar Genişletmek için tıkla ... Aminnnnn bacimmmmm aminnnnn
Y Yelda Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 36 23 Aralık 2021 #26 Mamı Sibel' Alıntı: 7 ocak sanki 10sene var bacım gün geçmiyor gece uyku yok lavaboda uyuyorum kolum uyuşuk daim Genişletmek için tıkla ... Benimde 8_10 Ocak arasi yarın kontrolüm var tam belli olacak ama sanki çok var gibi gece uyku yok kasintida cabası sağlıcakla kucağimiza alırız inşallah bebislerimizi
Mamı Sibel' Alıntı: 7 ocak sanki 10sene var bacım gün geçmiyor gece uyku yok lavaboda uyuyorum kolum uyuşuk daim Genişletmek için tıkla ... Benimde 8_10 Ocak arasi yarın kontrolüm var tam belli olacak ama sanki çok var gibi gece uyku yok kasintida cabası sağlıcakla kucağimiza alırız inşallah bebislerimizi
S Sevilll Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 127 23 Aralık 2021 #27 Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Ocak son haftası ınş. Heyecan korku sevinç hersey var
Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Ocak son haftası ınş. Heyecan korku sevinç hersey var
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 23 Aralık 2021 #28 Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Songül❤️' Alıntı: Senin bana göre daha az.Ben 12 ocak canım.Lavaboyu hiç sorma canım gece gündüz çıkamıyorum ordan. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Aralık 2021 Aman dikkat et canım.Ben yavaş yavaş yürüyorum korkumdan dengemi kaybederim diye. Genişletmek için tıkla ... Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... 12 yada ,14 ocağa gün vericem dedi doktorum,geceleri uyku yok ara sıra sancım var heyecanla bekliyoruz gunlerin geçmesini
Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Songül❤️' Alıntı: Senin bana göre daha az.Ben 12 ocak canım.Lavaboyu hiç sorma canım gece gündüz çıkamıyorum ordan. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Aralık 2021 Aman dikkat et canım.Ben yavaş yavaş yürüyorum korkumdan dengemi kaybederim diye. Genişletmek için tıkla ... Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ... 12 yada ,14 ocağa gün vericem dedi doktorum,geceleri uyku yok ara sıra sancım var heyecanla bekliyoruz gunlerin geçmesini
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 23 Aralık 2021 #29 Sibelita' Alıntı: 12 yada ,14 ocağa gün vericem dedi doktorum,geceleri uyku yok ara sıra sancım var heyecanla bekliyoruz gunlerin geçmesini Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ya
Sibelita' Alıntı: 12 yada ,14 ocağa gün vericem dedi doktorum,geceleri uyku yok ara sıra sancım var heyecanla bekliyoruz gunlerin geçmesini Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ya
N Namı sibel: Guest 23 Aralık 2021 #30 Benimde 14 ocak da sezaryan olucak ikinci sezaryanımı doktorum iri bebek diyip 37+1de alalım dedi benim haftam da sezaryan olocak varmı Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ...
Benimde 14 ocak da sezaryan olucak ikinci sezaryanımı doktorum iri bebek diyip 37+1de alalım dedi benim haftam da sezaryan olocak varmı Mamı Sibel' Alıntı: Ocak ayı anneleri nasıl gidiyor ocak ayına az kaldı sizlerde durum nasıl Genişletmek için tıkla ...