Sorum var Öpmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Öpmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,610 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Öpmek
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

Ümm Fatıma

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi😏
Her yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersen 😀günah olduğunu ilk defa duydum kur-anın neresinde yazıyormuş ben o kadar okudum hiç bir yerinde görmedim sorsaydın nerde yazıyo diye kaynana na

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Her yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersen 😀günah olduğunu ilk defa duydum kur-anın neresinde yazıyormuş ben o kadar okudum hiç bir yerinde görmedim sorsaydın nerde yazıyo diye kaynana na
Eskiler öyle dermiş canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaynanama laf yapmak olsun konuşmak için konuşuyor kadın

Yaşlanmış indir🤭🤭🤣
Sadece o olsa gene iyi eltim görümcem üçü birden aynı evde daraldım🤮🤮

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi😏
Tövbe estağfurullah ilk defa duydum niye günah olsun ya sadece yürürken düşer derler onada inanmıyorum gerçi yok arka boynunda öpme inat olur saçma geliyo bana inanma sende bide günah diyo ya

Ümm Fatıma

Kayıtlı Üye
rank

Kaynanama laf yapmak olsun konuşmak için konuşuyor kadın

Sadece o olsa gene iyi eltim görümcem üçü birden aynı evde daraldım🤮🤮
Ay ALLAH sabır versin

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım bende aynısını dedim herşeye karışıyor yok niye emzik tutmuyor niye beşikte uyumuyoe niye kendine alıştırdın eşim Adıyamanlı burası 40 derece yanıyor kızım isilik oldu diyor niye her gün yıkıyorsun bir haftdır artık sinirimden ağladım psikolojim bozuldu benim kızım bir hafta yoğun bakımda kaldı göbek fıtığı vardı ağladığında kanıyordu mecbur kucağıma alıyordum öyle alıştı kokuma beşikte yatmıyor emzikten midesi bulanıyor kaç kez denedim bende istemez miyim rahat olmayı illallah ettim artık
Merhaba canım benim bebeğimde fıtık dediler göbek deliği dışında 1 yaşına kadar geçede bilir geçmeyede bilir dedi doktor ama kanamıyor bizimki arada ses geliyor göbrk deliğinden kendini sıktığında felan sizinki nasıl ne dediler benim bebeğim 3 aylık şu an seninki kaç aylık inşaallah geçer benimde kafama takıldı

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Günahını bilmem ama bizde de ayak altı öpüldüğün de yürüyemez deniliyor. Valla oğlumu hep öptüm 11 aylık yürüdü çok şükür. İnsan dayanamıyor böyle tatlılığa 🥰🤗

Sizin yöre neresi bizde de yürüyemez diyolar 😅

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Ben 12 gün önce dogum yptm geldgmde esim anahtari vermis kaynnm benm evimdeydi ymk fln ypmis cocugu gdiriyorum.bezini degscm elimden almaya kalkti vermedm bsey sanki cocugun kolunu kanadini kircam 50 kere yavas yavas dedi bagirdm dedm.ben onun annesiym herseye karismayn ben ona zarar verrmym dedm herzaman yanimda sen olmaycksn ben degstrcm dedm yediriyorum of.oglum yesene dedm yemiyomu yiycek bisemi yok die laf soktu bende gogsumu sıkip eminmisin sütmü yok die yüzüne fiskirttim cunku sutum cok fazla artk bunaldm hersyee karismalarndan 2 günü kovdum yeter artk diye 5 gün tekrar geldi bebegi gormeye yok ben senn icin geldm blmm ne yok dedm ben kendimede cocuga da bakyorim cikti gttiler yuz vermedm

Tüm sayfalar yüklendi.