Her yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersenKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()

Her yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersenKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Eskiler öyle dermiş canımHer yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersengünah olduğunu ilk defa duydum kur-anın neresinde yazıyormuş ben o kadar okudum hiç bir yerinde görmedim sorsaydın nerde yazıyo diye kaynana na
Kaynanama laf yapmak olsun konuşmak için konuşuyor kadınEskiler öyle dermiş canım
Sadece o olsa gene iyi eltim görümcem üçü birden aynı evde daraldımYaşlanmış indir![]()
Ben ve eşim surekli.opuyoruz gunah oldugnu hic duymadimKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Tövbe estağfurullah ilk defa duydum niye günah olsun ya sadece yürürken düşer derler onada inanmıyorum gerçi yok arka boynunda öpme inat olur saçma geliyo bana inanma sende bide günah diyo yaKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Ay ALLAH sabır versinEskiler öyle dermiş canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaynanama laf yapmak olsun konuşmak için konuşuyor kadın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sadece o olsa gene iyi eltim görümcem üçü birden aynı evde daraldım![]()
Günah değil ama opmezsen daha iyi olur cnm ayak alti opulen bebekelrdr kiskanlicik fazla olur arastir istersenKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Valla ben şapur şupur öpüyorum minik bezelyem diye seviyorumKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Merhaba canım benim bebeğimde fıtık dediler göbek deliği dışında 1 yaşına kadar geçede bilir geçmeyede bilir dedi doktor ama kanamıyor bizimki arada ses geliyor göbrk deliğinden kendini sıktığında felan sizinki nasıl ne dediler benim bebeğim 3 aylık şu an seninki kaç aylık inşaallah geçer benimde kafama takıldıEvet canım bende aynısını dedim herşeye karışıyor yok niye emzik tutmuyor niye beşikte uyumuyoe niye kendine alıştırdın eşim Adıyamanlı burası 40 derece yanıyor kızım isilik oldu diyor niye her gün yıkıyorsun bir haftdır artık sinirimden ağladım psikolojim bozuldu benim kızım bir hafta yoğun bakımda kaldı göbek fıtığı vardı ağladığında kanıyordu mecbur kucağıma alıyordum öyle alıştı kokuma beşikte yatmıyor emzikten midesi bulanıyor kaç kez denedim bende istemez miyim rahat olmayı illallah ettim artık
Günahını bilmem ama bizde de ayak altı öpüldüğün de yürüyemez deniliyor. Valla oğlumu hep öptüm 11 aylık yürüdü çok şükür. İnsan dayanamıyor böyle tatlılığaKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Sizin yöre neresi bizde de yürüyemez diyolarHer yörenin batıl inancı çok bizim buralarda da yürümezmiş ayağının altını öpersengünah olduğunu ilk defa duydum kur-anın neresinde yazıyormuş ben o kadar okudum hiç bir yerinde görmedim sorsaydın nerde yazıyo diye kaynana na
Ben 12 gün önce dogum yptm geldgmde esim anahtari vermis kaynnm benm evimdeydi ymk fln ypmis cocugu gdiriyorum.bezini degscm elimden almaya kalkti vermedm bsey sanki cocugun kolunu kanadini kircam 50 kere yavas yavas dedi bagirdm dedm.ben onun annesiym herseye karismayn ben ona zarar verrmym dedm herzaman yanimda sen olmaycksn ben degstrcm dedm yediriyorum of.oglum yesene dedm yemiyomu yiycek bisemi yok die laf soktu bende gogsumu sıkip eminmisin sütmü yok die yüzüne fiskirttim cunku sutum cok fazla artk bunaldm hersyee karismalarndan 2 günü kovdum yeter artk diye 5 gün tekrar geldi bebegi gormeye yok ben senn icin geldm blmm ne yok dedm ben kendimede cocuga da bakyorim cikti gttiler yuz vermedmKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()