23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Hayır bir insan orgazm bebeğe nasıl bir zarar vereceğini düşünebilir ben onu anlamıyorum yaKimse yalnis anlamasn ama bana çok saçma geliyor kim nederse desin gelipde orgazm olduğunu anlatan var![]()
Oo ellerine sağlık canım benim bende canım kızartma çekti buzluktan kızarmış patlıcan biber çıkardım birazda papates kizartcam yanına taze fasulye bulgur salata var kuzumGamzem etli nohut yayla çorbası pilav salata tatli olarakda 3 kaşık tatlısı yaptım nefsi yemek tarifinde gordumsen yemek yaptin kuzum umutta oyun oynuyor adem hümeyra nasıl yerime op
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()
Ellerine sağlık gamzem afiyet olsun sizedeOo ellerine sağlık canım benim bende canım kızartma çekti buzluktan kızarmış patlıcan biber çıkardım birazda papates kizartcam yanına taze fasulye bulgur salata var kuzum
Bilmiyroum kuzum cidden birşey diyemiyorumOo ellerine sağlık canım benim bende canım kızartma çekti buzluktan kızarmış patlıcan biber çıkardım birazda papates kizartcam yanına taze fasulye bulgur salata var kuzum
Sağol canım benimEllerine sağlık gamzem afiyet olsun sizede![]()
Yerim ben onuSağol canım benim
Çocuklar da iyiler şükür kuzum Hümeyra uyuyor Adem de gelmiş kucağımda oturuyor
Soyledim gamzem yanımda onunda sana çok selamı var çocukları opuyormusSağol canım benim
Annene selam söyle![]()
Allah razı olsun canım benimSoyledim gamzem yanımda onunda sana çok selamı var çocukları opuyormus
Cumelemizden birtanemAllah razı olsun canım benim![]()