23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
23 haftada ilk defa olduğu için bi sormak istemiş galiba
Hanımefendi sorumu cevaplamak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduysanız üzerinde durmazsınız olur biter . Yeni evliyim ve ilk gebeliğim bu yüzden herseyden korkuyorum. İçinde beslediginiz niyet çok kötü anladigim kadarıyla. Niyetiniz gibi bir hayat yaşamanız dileğiyle ... Sağlıcakla kalınBir kadın olarak yazdığından ben utandım keşke Google sorsaydın buraya yazana kadar
Az biraz hani edep diyoruz burada sorulacak soru var sorulmayacak soru var işinize gelmeyen cevap verdiğim icinmi kötü kalpli oldum komik cevap gercektenHanımefendi sorumu cevaplamak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduysanız üzerinde durmazsınız olur biter . Yeni evliyim ve ilk gebeliğim bu yüzden herseyden korkuyorum. İçinde beslediginiz niyet çok kötü anladigim kadarıyla. Niyetiniz gibi bir hayat yaşamanız dileğiyle ... Sağlıcakla kalın
Bunlar daha ne ki kuzum sen birde şubattan önce gelip görseydin sorularıAz biraz hani edep diyoruz burada sorulacak soru var sorulmayacak soru var işinize gelmeyen cevap verdiğim icinmi kötü kalpli oldum komik cevap gercekten
Ayip geliyor bana kadın kadınada olsa sorulacak soru var sorulmayacak soru var bayan birde işine gelmeyen cevap aldığı için kötü ilan etmiş beniBunlar daha ne ki kuzum sen birde şubattan önce gelip görseydin soruları
Az biraz hani edep diyoruz burada sorulacak soru var sorulmayacak soru var işinize gelmeyen cevap verdiğim icinmi kötü kalpli oldum komik cevap gercekten
Bunlar hiç bişeyAyip geliyor bana kadın kadınada olsa sorulacak soru var sorulmayacak soru var bayan birde işine gelmeyen cevap aldığı için kötü ilan etmiş beni
Kadın kadını geç uygulamaya ziyaretçi olarak erkek bile giriyor buna bir çoğumuz demk geldik burada bilem biliyor o yüzden eskilerin hiç biri cinsellij ile alakalı konu yada böyle bu yerleşme kanaması vs mi dite post bile açmaz . Yeni gelenler bunu henüz bilmiyor ne yazık kiAyip geliyor bana kadın kadınada olsa sorulacak soru var sorulmayacak soru var bayan birde işine gelmeyen cevap aldığı için kötü ilan etmiş beni