23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Kendinle çelişiyorsun şu anda farkındamisin kimse kötu bişey demedi buna da izin vermeyiz zaten ama sorduğun soruyu lütfen düşün dışardan geçen birine öyle sorarmisin ki burda istediğin şeyleri sorabilirsin evet bu uygulama da onun için zaten birbirimize yardımcı olmak için ama soru var SORU var yaniŞuan verdiğiniz tepki komik bence. Hemcinsinizle nasıl konustugunuzun farkında değilsiniz
Hanım efendi özelden yazmayın bana bakım buradan yazıyoruz işte birbirimize size iyi akşamlar diliyorum
Takma canimYemin ederim neler neler yaşıyorum merak ediyorum ama kalkıp burada yazmadim uyandığım için Google cevap veriyor zaten ama şey ben insanları anlamıyorum eleştiriye açık değil ise. Post açma beddua etmek nedir belki benden küçük yorumuma teşekkür et beni utandir değilmi ben utanayim yaptığım yorumdan bazılarının ağzında beddua yuva yapmış
Ne diyorrHanım efendi özelden yazmayın bana bakım buradan yazıyoruz işte birbirimize size iyi akşamlar diliyorum
Ayyy evet canım beddua etmiş ama pek umursamadım zaten mantıklı olsa sorulduğu soru mantıklı olurdu cevap vermedim bile zaten anlamıyorum buraya post açıp olumsuz yorumlarda hemen sizede gibi cümleler kuruluyor
Canim yeni evlisin tabiki korktuğun bicok şey vardır canim gogledende ogrenebilirdin gogleden bişey tam bulamadiysana söylerdim potu orgazm diye acmisin onda
Rica ediyorum şu dakikadan itibaren benimle muhattap olmazsanız sevinirim.Hanım efendi özelden yazmayın bana bakım buradan yazıyoruz işte birbirimize size iyi akşamlar diliyorum
Sakin ama sakın.bedua etmeyin oky23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Takma canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tabiyki sizinle kesinlikle muhattap olmuycam emin olabilirsiniz iyi akşamlar hanım efendiRica ediyorum şu dakikadan itibaren benimle muhattap olmazsanız sevinirim.
NiyeRica ediyorum şu dakikadan itibaren benimle muhattap olmazsanız sevinirim.
Kırıldım.ama niye sinirlendiRica ediyorum şu dakikadan itibaren benimle muhattap olmazsanız sevinirim.
Hanımefendi birleşik yazılır bu aradaTabiyki sizinle kesinlikle muhattap olmuycam emin olabilirsiniz iyi akşamlar hanım efendi
Kalbim kötü yaaa o yüzden öyle yazdımHanımefendi birleşik yazılır bu aradagoogledan sorsaydınız keşke . Neyse polemiğe girmeye gerçekten gerek yokmuş iyi akşamlar