23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Şuan verdiğiniz tepki komik bence. Hemcinsinizle nasıl konustugunuzun farkında değilsin
Canım bunun yenisi eskisi yokki inan ben okurken nedense utandım hani insan arkadaşınla bile kolay kolay konuşmaz ama maşallah bazıları aşmış kendilerini hani anlamdim bendemi gariplik var🫣Kadın kadını geç uygulamaya ziyaretçi olarak erkek bile giriyor buna bir çoğumuz demk geldik burada bilem biliyor o yüzden eskilerin hiç biri cinsellij ile alakalı konu yada böyle bu yerleşme kanaması vs mi dite post bile açmaz . Yeni gelenler bunu henüz bilmiyor ne yazık ki
Canim yeni evlisin tabiki korktuğun bicok şey vardır canim gogledende ogrenebilirdin gogleden bişey tam bulamadiysana söylerdim potu orgazm diye acmisin ondanŞuan verdiğiniz tepki komik bence. Hemcinsinizle nasıl konustugunuzun farkında değilsiniz
Ayyy evet canım beddua etmiş ama pek umursamadım zaten mantıklı olsa sorulduğu soru mantıklı olurdu cevap vermedim bile zaten anlamıyorum buraya post açıp olumsuz yorumlarda hemen sizede gibi cümleler kuruluyorSizde farkında değilsiniz ama beddua ettiniz az önce hamile bir hemcinsinize farkında mısınız? Ve doğru söylüyor google yazıp bulabilirsiniz cevabını bunun kimse sizin cinsel hayatınızı öğrenmek zorunda değil mantıken tabikş yorum yapmak isteyen yapar istemeyen yapmaz . Ama size hakaret etmeden düzgün bir dille söylemiş
Çünkü insanlar eleştiriye açık değillerAyyy evet canım beddua etmiş ama pek umursamadım zaten mantıklı olsa sorulduğu soru mantıklı olurdu cevap vermedim bile zaten anlamıyorum buraya post açıp olumsuz yorumlarda hemen sizede gibi cümleler kuruluyor
Ay takma canım ya boşver işlerine gelmeyince en temiz onlar, en masum cici onlar, en yeni evli onlar, ağaç kavuğundan yeni çıkmışlar çünküAyyy evet canım beddua etmiş ama pek umursamadım zaten mantıklı olsa sorulduğu soru mantıklı olurdu cevap vermedim bile zaten anlamıyorum buraya post açıp olumsuz yorumlarda hemen sizede gibi cümleler kuruluyor
İnternet dün geldiğinde batladim gül ektenAy takma canım ya boşver işlerine gelmeyince en temiz onlar, en masum cici onlar, en yeni evli onlar, ağaç kavuğundan yeni çıkmışlar çünküBu memlekete internet dün geldi ya
![]()
İnternet dün geldiğinde batladim gül ektenAy takma canım ya boşver işlerine gelmeyince en temiz onlar, en masum cici onlar, en yeni evli onlar, ağaç kavuğundan yeni çıkmışlar çünküBu memlekete internet dün geldi ya
![]()
![]()
![]()
Yemin ederim neler neler yaşıyorum merak ediyorum ama kalkıp burada yazmadim uyandığım için Google cevap veriyor zaten ama şey ben insanları anlamıyorum eleştiriye açık değil ise. Post açma beddua etmek nedir belki benden küçük yorumuma teşekkür et beni utandir değilmi ben utanayim yaptığım yorumdan bazılarının ağzında beddua yuva yapmışŞey o orgazm morgazm nedir şey sayende gogleden öğrendik sağolsun bilmediği.iz bicok şeyi burda ogreniyoz![]()