23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Canm sancın felan yoksa sorun yok bnce23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
İlk aylarda önerilmiyor canım son haftalara aksine daha çok açılmayı kolaylaştırdığı için öneriliyorSon aylarda kasilman olur o yüzden ilişki de kasılma tavsiye edilmiyor 30 dan sonra dikkatli ol
İlişki ilk aylarda önerilmiyor canım som aylarda öneriliyor ama hem normal doğum yapacak biri içinde açılmayı kolaylaştırıyorSon aylarda kasilman olur o yüzden ilişki de kasılma tavsiye edilmiyor 30 dan sonra dikkatli ol
Allah seni napmasin sesli güldümOrgazm ne yani gazın mi geliyo
Bir kadın olarak yazdığından ben utandım keşke Google sorsaydın buraya yazana kadar23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
23 haftada ilk defa olduğu için bi sormak istemiş galibaHayır bir insan orgazm bebeğe nasıl bir zarar vereceğini düşünebilir ben onu anlamıyorum ya.
Aşkım napim ben hayatımda hiç orgazm diye birr kelime duymadimmkiAllah seni napmasin sesli güldüm![]()
Aşkım napim ben hayatımda hiç orgazm diye birr kelime duymadimmki![]()
Tamam balimCanım benim yeni evlisin ya zamanla anlarsın
![]()