Özel hastane sezaryen fiyatı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Özel hastane sezaryen fiyatı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,014 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel hastane sezaryen fiyatı
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Şenay 25

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Canım iyi akşamlar bende sultanbeyli de oturuyorum özel saygı hastanesi de normal doğum 2000 sezaryen 3000 TL ben normal yapacağım

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Ben dr konustum ocak 9 gıbı doğumum fıyat 2.350 tl anlaştık çunku ocak ayında zam gelıcek ben onden anlaştım

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Ben Anadolu yakasında oturuyorum özel hastanede sezaryen oldum 2000+ kan testi covit testi ve muayene ücreti alındı maksimum 2300-2400 birşey ödendi ne kadar bilmiyorum. Ocakta zam gelir mi bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar