Özel hastane sezaryen fiyatı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Özel hastane sezaryen fiyatı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,014 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel hastane sezaryen fiyatı
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Beylikdüzü Medicana international 12 bin lira sezaryen doğum doktor tercihi yaparsan anestezi alırsan vs fiyat artışı oluyor canim

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Kuzum ben yarın öğrenecem inşallah ama 4 bin yada 4500 diye düşünüyorum cumaya alacaklar beni inşallah ❤️

Minik bebek

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende Antalya dayım benim hastane normal doğuma 4800 TL dedi ama henüz zam gelmedi birkaç haftaya gelecek dedi.. üstelik garip olanı normal doğum sezeryan dan daha pahalıymış..

...

Moderator
Mod
rank
Kuzum ben yarın öğrenecem inşallah ama 4 bin yada 4500 diye düşünüyorum cumaya alacaklar beni inşallah ❤️
Biraz daha uygun seninki canım.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzum🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bende Antalya dayım benim hastane normal doğuma 4800 TL dedi ama henüz zam gelmedi birkaç haftaya gelecek dedi.. üstelik garip olanı normal doğum sezeryan dan daha pahalıymış..
Canım Gerçekten garip.Normal doğum nekadarda pahalı orda.

Beylikdüzü Medicana international 12 bin lira sezaryen doğum doktor tercihi yaparsan anestezi alırsan vs fiyat artışı oluyor canim
Canım ben burayı pahalı diyordum.Sizin orası 5 yıldız otel fiyatına maşaAllah.

Cnm ocakta bi çok yere zam geliyor ben geçen görüştüm bi haftam var yıl başı fiyatlar değişicek dediler

Mutlaka sorun fiyatı uygunmuş iyice artırırlar
Canım daha birkaç ay önce sormuştum 5bin demişti.İki hafta önce sordum 5750 dedi.Kafalarına göre zam yapıp duruyorlar.

Çok iyi ya.neden burası bukadar çok anlamıyorum.🤷
Şimdiden fiyat anlaşılıyormu hastaneyle canım.Banada doktorum 8 ocak demişti.

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Biraz daha uygun seninki canım.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzum🤗

Canım Gerçekten garip.Normal doğum nekadarda pahalı orda.

Canım ben burayı pahalı diyordum.Sizin orası 5 yıldız otel fiyatına maşaAllah.

Canım daha birkaç ay önce sormuştum 5bin demişti.İki hafta önce sordum 5750 dedi.Kafalarına göre zam yapıp duruyorlar.

Şimdiden fiyat anlaşılıyormu hastaneyle canım.Banada doktorum 8 ocak demişti.
Artık aynı bi çok yerde normal sezeryan farketmiyor

Cnm bende g.antepte yasiyorum doğum ücreti 3.500 TL ikisinde aynı fiyat

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar