Özel hastane sezaryen fiyatı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Özel hastane sezaryen fiyatı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,014 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel hastane sezaryen fiyatı
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben izmitteyim martta doğum yapmıştım 5 bin liraydı eşimin arkadaşının eşi benim Dr gidiyor şuan onada doğum için şubatın başı 5800 ama zam gelecek demişler şehir ve hastane fiyatları çok değişiyor
Merhaba İzmit'te hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ben İzmit'te bulamadığım için İstanbul'da ki doktoruma gidiyorum da

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba İzmit'te hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ben İzmit'te bulamadığım için İstanbul'da ki doktoruma gidiyorum da
Akademi hastanesi dr nuri Hüseyinoğlu canım mükemmel bir doktor enerjisiyle ilgi alakasıyla 8 ay önce doğum yaptım hala ara ara bebeğimi sorar fırsat buldukça ziyaretine giderim gerçekten herşeyden önce iyi bir insan

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Akademi hastanesi dr nuri Hüseyinoğlu canım mükemmel bir doktor enerjisiyle ilgi alakasıyla 8 ay önce doğum yaptım hala ara ara bebeğimi sorar fırsat buldukça ziyaretine giderim gerçekten herşeyden önce iyi bir insan
Çok teşekkür ederim bende bir arastirayim riskli durumum vardı İzmit'te bir hastaneye gittim ama anlamadı doktor geri gönderdi ikinci gebeliğim olduğu için ilk gebeligimde ki doktora gittim daha sonra o yüzden İzmit'te hiç doktor tecrübem yok açıkçası

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim bende bir arastirayim riskli durumum vardı İzmit'te bir hastaneye gittim ama anlamadı doktor geri gönderdi ikinci gebeliğim olduğu için ilk gebeligimde ki doktora gittim daha sonra o yüzden İzmit'te hiç doktor tecrübem yok açıkçası
Canım bende ilk ay konak hastanesine gittim asla memnun kalmadım sonra nuri beyle tanıştık gerçekten alanında çok iyi biri şuan arkadaşımda riskli gebelik yaşıyor ona yönlendirdim oda çok memnun kalmış doğumu orada yapacak bende diğer gebeliklerimde onunla devam edeceğim kısmet olursa

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende ilk ay konak hastanesine gittim asla memnun kalmadım sonra nuri beyle tanıştık gerçekten alanında çok iyi biri şuan arkadaşımda riskli gebelik yaşıyor ona yönlendirdim oda çok memnun kalmış doğumu orada yapacak bende diğer gebeliklerimde onunla devam edeceğim kısmet olursa
Çok teşekkür ederim bende bir bakayım çünkü İstanbul'a gidip gelmek ileriki zamanda yol açısından sorun yaratacak gibi

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Bn 1 Kasım'da 3500 oldum reyap ta oda çok iyi bir hastane bnde son anda oraya gittim nasip

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
canm benim geçen gun ben normal dogum yaptim özelde 2.250 tl ye sezeryani sordu kaynanam 3.000 tl dedi

J

Japon çiçeğim

Guest
Beylikdüzü Medicana international 12 bin lira sezaryen doğum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar