Sorum var Özledim sizi kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛 tarafından oluşturulan Özledim sizi kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,080 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özledim sizi kizlar
Konbuyu başlatan Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sen mi ben mi ? Desene hepimiz aynıyız bende aynı şekilde gerçekten bazen kızım ağlıyor o anda oğlum bir şey istiyor ağlıyor ayy şimdi bende ağlayacağım haa diyorum 😂😂 kız o an insan bir garip oluyor sinir duygusallık kargaşası
Aynı aynı bende vallahi ben artık tepkisiz kalıyorum ona bile mecalim kalmıyor 😁

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Aynı aynı bende vallahi ben artık tepkisiz kalıyorum ona bile mecalim kalmıyor 😁
Ah ah bende vAllahi oğlum büyük ona vAlla ağlamayın Şaban diyo ya bende şimdi ağlayacağım bende aynı ağlarım vAllahi diyorum 😂😂 bazen yıldığım çok oluyor aammaan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ah ah bende vAllahi oğlum büyük ona vAlla ağlamayın Şaban diyo ya bende şimdi ağlayacağım bende aynı ağlarım vAllahi diyorum 😂😂 bazen yıldığım çok oluyor aammaan
Duygudan duyguya geçiş yapmışsın maşallah 🤭

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Hangisine bakacağımı şaşıyorum kızım ağlıyor emmek istiyor oğlum ağlayıp su ya da abur cubur istiyor oğluma kalkıp versem kziim sinirlenyo geri emmiyor onu emzirsem oğlum ağlıyor ay
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duygudan duyguya geçiş yapmışsın maşallah 🤭
Aynen öyle canım benim ah bu annelik ne zor

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Zor valla ya kadın olmak ta gerçekten zor çocuklar bir yana tüm yük senin üstünde
Aynen öyle ikisi bir arada oldu mu çok zor inan ki iş çocuk bulaşık yemek temizlik kendine zorla gece vakit ayırabiliyorsun bazen canın sıkkın oluyor ama çocuğa da bakıyorsun işte yapıyorsun mecburen canını sıkma gibi lüksün de yok

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle ikisi bir arada oldu mu çok zor inan ki iş çocuk bulaşık yemek temizlik kendine zorla gece vakit ayırabiliyorsun bazen canın sıkkın oluyor ama çocuğa da bakıyorsun işte yapıyorsun mecburen canını sıkma gibi lüksün de yok
Aynen öyle kuzum boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Tüm sayfalar yüklendi.