Park beşik

• Konbuyu başlatan Elif b
  • Toplam 21 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif b tarafından oluşturulan Park beşik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,700 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Park beşik
Konbuyu başlatan Elif b
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben sepet beşik kullandım kendim almadım ablam kullandı sonra ben aldım ondan, rahat ettim 6 ay kadar yattı. Sonra odasına yatırdım baza da yattı
Bir şey sorabilir miyim baza da yatarken düşmesin diye nasıl önlemler aldın peki bende öyle düşünüyorum küçük bir beşik alıp beşik zamanı geçince normal.genc odası düşünüyorum ama bazadan düşer korkusu sarıyor içimi 🤦🏻‍♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bir şey sorabilir miyim baza da yatarken düşmesin diye nasıl önlemler aldın peki bende öyle düşünüyorum küçük bir beşik alıp beşik zamanı geçince normal.genc odası düşünüyorum ama bazadan düşer korkusu sarıyor içimi 🤦🏻‍♀️
Bazalar içinde yani yataklar içinde yatak korumalikları satılıyor trendyolda görmüştüm sanırım ☺️☺️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yatak bariyeri olarak geçiyor bende öyle bişey alırım diye düşündüm ilerde bazaya geçince 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben bunu hiç görmedim 🤭🤭 iyice araştırayım o zmaan kuzucum teşekkür ederim bilgi için 😘
Rica ederim canım ne demek 🥰🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yatak bariyeri olarak geçiyor bende öyle bişey alırım diye düşündüm ilerde bazaya geçince 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım ne demek 🥰🥰
Aynen hem baya kullanışlı olur hemde çocukta kendi odasını benimser diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.