Sorum var Park besik

• Konbuyu başlatan Fatma1789
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma1789 tarafından oluşturulan Park besik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 556 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Park besik
Konbuyu başlatan Fatma1789
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar park besik aldim kullanan memnun kalan varmi ilk defa kullanacam terettut yaşıyorum daha önce bir yorumda bebek içindeyken kapandığı yazılmış o yüzden tedirginim
Yoo gayet kullanışlı. Bende park beşik kullanıyorum . Hem genişte içi rahat yani . Ben tavsiye ederim.

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar park besik aldim kullanan memnun kalan varmi ilk defa kullanacam terettut yaşıyorum daha önce bir yorumda bebek içindeyken kapandığı yazılmış o yüzden tedirginim
Canım bende aldım henüz kullanmadım kullanan arkadaşlarım çok memnun yer kaplamıyor mis gibi bence ahşap büyük beşik almıştım oğlumda yatmadı bile içinde param boşa gitti 🤦‍♀️

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Hem geniş hem rahat bnde kullanıyorum sağlam da kapanması da imkansız gibi beşik boşken üzerinde sert açılmalı yatak boyunda bir şey var ince sert o engelliuor derin dersende döşeğinin altına Singer de ekle yükselt oda yoksa ince yorganı katla koy ben çok memnunum gerçekten

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Alttaki sallama ayaklarını taksrsan kapanmasi cok zor olur. Suan kullaniyorum ve gayet memnunum. Oda oda gezdiriyorum resmen besigi. Hem hafif, hem kurulumu kolay hem de geniş oldugu icin ben içinde rahat ediyor

F

Fatma1789

Guest
Canım bende aldım henüz kullanmadım kullanan arkadaşlarım çok memnun yer kaplamıyor mis gibi bence ahşap büyük beşik almıştım oğlumda yatmadı bile içinde param boşa gitti 🤦‍♀️
Bende ilk çocukta oyle yaptim 6 aylik oldu mu cocuk kalkti düşecek korkusuyla yatıramadim o yüzden park aldim insallah memnun kalırım 32nci haftadayim bakalim

F

Fatma1789

Guest
Hem geniş hem rahat bnde kullanıyorum sağlam da kapanması da imkansız gibi beşik boşken üzerinde sert açılmalı yatak boyunda bir şey var ince sert o engelliuor derin dersende döşeğinin altına Singer de ekle yükselt oda yoksa ince yorganı katla koy ben çok memnunum gerçekten
Tesekurler yorum için

F

Fatma1789

Guest
Alttaki sallama ayaklarını taksrsan kapanmasi cok zor olur. Suan kullaniyorum ve gayet memnunum. Oda oda gezdiriyorum resmen besigi. Hem hafif, hem kurulumu kolay hem de geniş oldugu icin ben içinde rahat ediyor
Bende o şekilde düşünerek aldim oda arası taşırım diye o şekilde deneyim henüz kurmadım 32nci haftadayim 😊

Tüm sayfalar yüklendi.