Sorum var Park besik

• Konbuyu başlatan Fatma1789
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma1789 tarafından oluşturulan Park besik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 556 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Park besik
Konbuyu başlatan Fatma1789
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Biz de bir arkadaşın tavsiyesiyle park beşik aldık görümcemle birlikte, zaten başlarda yatmıyor beşikte hep memede kalmak istiyor onun için hiç pişman olmadım.Ötekilerden alsam boşu boşuna masraf edecekmişiz zaten kaç ay kullanılıyor.İleri de direkt genç odası alırız dedik.Oda oda gezdirdik hiç kapanmayle ilgili sorun olmadı zaten yatak var altında plastik bir şey var önce onları kaldırmak lazım kapatmak için

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar park besik aldim kullanan memnun kalan varmi ilk defa kullanacam terettut yaşıyorum daha önce bir yorumda bebek içindeyken kapandığı yazılmış o yüzden tedirginim
Bizde park beşik kullanıyoruz hiç öyle bi sıkıntı olmadı şükür hem rahat sıcak tutuyo hemde çook kullanışlı tahta beşiğinde yatıramıyorum uyumuyo 😍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Park beşiğin katlanması imkansız gibi bişey tam açamamışlardır onu. Bende 8 aydır kullanıyorum tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar park besik aldim kullanan memnun kalan varmi ilk defa kullanacam terettut yaşıyorum daha önce bir yorumda bebek içindeyken kapandığı yazılmış o yüzden tedirginim
Bizde park besik kullanıyoruz gayet memnunuz kurulumu kolay yer kaplamiyor oda oda gezdirebiliyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.