Öncelikle hayırlı geceler canım benimde vardı bir senden fazla dupaston diye bı ilaç var onu kullandım bide yanıda vitavin miyafol kullandım benimki dogustanmis aşılama fln oluncakti sonra adetim düzeldi iki üç ay sonra hamile kaldım sonra düştü tabi ama ondan değil kan uyuşmazligından sonra bir ay geçmeden yani adet olmadan tekrardan hamile kaldım çok şükür şimdi oğlum olucak Allah'ın izniyle Allah'tan ümidini bozma hep dua et ve iyi bı doktor bul nasıl ilacı yokmus gayette var kafanada bişi takma oda çok önemli Allah bı an önce verir bütün istiyenlere inşallah hakkında hayırlısi olsunKizlar pco yani polikistik over gebe kalmaya engel dedi doktorum.diger doktor da engel değil ama gebe kalman gecikir dedi.ben pco ne demek dedim yumurtaların büyümeyip veya catlamayip kis oluşturması dedi.iki defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ilkinde sonuç olumsuz oldu bunda inşallah olumlu olur.ama yumurtam klomen ile büyüyor doktor tedaviye yanıt verdi dedi.yumurtam büyüyor adetim düzenli ama polikistik over var tiroitlerim yüksek insilin direncim yüksek.zaten pco olanlarda tiroit ve insilin yuksek olur dedi.insilun ve tiroit çok yüksek değil dedi.25 mg ilaç yazdı.ve vitamin ilaçları yazdı.insallah bu ay olumlu sonuç olur