Sorum var Qizlar hic anlamadim bişiy

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Qizlar hic anlamadim bişiy başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 851 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Qizlar hic anlamadim bişiy
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Sona

Kayıtlı Üye
rank

Yaqut

Kayıtlı Üye
rank
Niyese atmaq olmur menden 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hekim dediki duruşu yaxsi deyil deqiqi görünmür nece olarki 17 hefdelik bilinmez
Canm 11 həftəlikdə bilinər. Yəqinki icaze vermir bəbişin🥰

İlk bəbişindi? Nəsə ürəyimə damıb qız olacaq. Mən yeni bitirmişəm uni ginikoloq fakultəsin. İşləməy istəmirəm ailəliyəm 36 həftəlik hamilə olduquma görə

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Canm 11 həftəlikdə bilinər. Yəqinki icaze vermir bəbişin🥰

İlk bəbişindi? Nəsə ürəyimə damıb qız olacaq. Mən yeni bitirmişəm uni ginikoloq fakultəsin. İşləməy istəmirəm ailəliyəm 36 həftəlik hamilə olduquma görə
Nece yeni 11 hefdelikde mende uji 17 +4 hefdelikdi iki qizim var bu 3 bebişimdi Allah veren paydi qismet şükür verdiyinə

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba nasilsiniz tallılarım şimdi ultrasondan geldim 17 +4 hamileyim 13 haftamda gitdimde cinsiyet tam beli olamdimdan doktorum erkeye benziyor dedi şimdi baya buyurmuş bebek şimdide qiza benziyor dedi sonrada iki hafta sonra gel dedi pek bilinmiyor dedi güzel durmuyuor dedi doktor neden tam beli olmiyorku bebeyim cinsiyeti qaliba doğuma kadar bilmiyecem
Canım normal hastanedeki doktorlar pek bilemiyor bazen sabredersen biraz daha 20 li küsur haftalarda renkli ultrasona giriceksin o zmn kesin belli oluyor bankada hep kıza benziyor vs dedi doktor kesin bişe demedi renkli ultrasona gttgmde öğrendim bazen oluyor kız diolar doğumda erkek oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.