İlk başlarda birden fazla doktora gözükmekte fayda var sonradan içine sinenle devam edebilirsin
Y Yenibebe Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 189 15 Ağustos 2023 #21 İlk başlarda birden fazla doktora gözükmekte fayda var sonradan içine sinenle devam edebilirsin
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 15 Ağustos 2023 #22 Ayni senin haftalarda canım Sona' Alıntı: Kac haftalikda öyle olduki canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ağustos 2023 Ya bende şaşkinim iki gün sonra kendi doktorumuma gidicem bugun rahatsizdim diye gitdim vaginamda damar cikmiş baya sancim var Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Ağustos 2023 Burcu34' Alıntı: Evet oda olyo kordonu karştryolr bazen ynılıyorlr Genişletmek için tıkla ... Evet canım öyle de yanılma payı var
Ayni senin haftalarda canım Sona' Alıntı: Kac haftalikda öyle olduki canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ağustos 2023 Ya bende şaşkinim iki gün sonra kendi doktorumuma gidicem bugun rahatsizdim diye gitdim vaginamda damar cikmiş baya sancim var Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Ağustos 2023 Burcu34' Alıntı: Evet oda olyo kordonu karştryolr bazen ynılıyorlr Genişletmek için tıkla ... Evet canım öyle de yanılma payı var