Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrudur illaki bunun bir derecesi vardır ama doktorun verdiği oran yani demişya %50 erken doğum azımsanacak bir değer değil en azından başka doktorun da kontrol etmesi iyi olur bence ek bir yorum olur en azında
Tabi cnm bi görüş istersen aynı doktorla o sana bilgi verir olmazsa başka doktora görün özele gidiyorsan zaten on günde tekrar muayene hakkın var ya yüz yüze ya telefonda görüş devlete de gidiyorsan randevu al farklı doktora hem muayene olursun hemde bu durumu danışmış olursun yine de dinlenmeye çalış bol bol
Kızlar moralim çok bozuk bugun dokktora gittim, 15haftamda plasenta rahim aģzında olduğunu söylemişti .Bugünde 19haftama girdim rahim ağzı kısalığı oldunu söyledi 50% .Erken doğum riskiymiş sürekli yatmamı söyledi acaba bebeğimi vaktinde doğrabilecekmiyim çok korkuyorum..
Aynen canım erken doğum riski anlamına geliyor çok dikkat et mümkün olduğunca kalkma bile yerinden çok küçük daha bebeğin rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tabi cnm bi görüş istersen aynı doktorla o sana bilgi verir olmazsa başka doktora görün özele gidiyorsan zaten on günde tekrar muayene hakkın var ya yüz yüze ya telefonda görüş devlete de gidiyorsan randevu al farklı doktora hem muayene olursun hemde bu durumu danışmış olursun yine de dinlenmeye çalış bol bol
Aynen canım erken doğum riski anlamına geliyor çok dikkat et mümkün olduğunca kalkma bile yerinden çok küçük daha bebeğin rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım öncelikle Allah kucagına almayı nasip etsin insallah, aynı problem bende de var rahim ağzı yetmezliğim var rahim ağzım kısa ve ilk bebeğimi bu sebepten kaybettim 21 haftalıkken suan 2. Gebeliğim 14.haftada dikiş yaptırdım ve hiç yatmadım şuan 36 haftadayım dikiş sayesinde
Dikiş icin bende konuştum bugun doktorla plasenta rahim ağzını kapatığı icin dikişin mümķün olmadığįnı soyledi sakinleşemiyorum ya çok korkuyorum 1düşük yasadım bu bebeyimde düşerse mahfolurum
Yarın kendi doktoruma serklaj icin sorucam bakalım ne diyecek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inşalla cnm sağol
Plasenta rahim ağzını kapatığı için serklaj yapılmiycanı soyledi doktorum inşalla bebeyim dayanır
Dikiş icin bende konuştum bugun doktorla plasenta rahim ağzını kapatığı icin dikişin mümķün olmadığįnı soyledi sakinleşemiyorum ya çok korkuyorum 1düşük yasadım bu