Merhaba sevgili anneler ve anne olmak isteyenler, foruma sırf bu soruyu sormak icin kayıt oldum bu yüzden lütfen hesabımı görüp de sahte sanmayin, hepinizin değerli görüşüne ihtiyacım var. 27 yaşındayım,6 aylık evliyim ama sevgili eşimle 4.5 senedir tanışığız. Bayramdan önceki çarşamba (sanırım 19nisan) eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.(seks yapmadık, sadece sürtündük ve eşim prezervatif takmıştı.) ancak daha sonra penis vajinama doğru kaydı ve klitorisimin oraya doğru baskı uyguladı. İlk başta içime girdi sandım ama girmediğinden eminim. Her neyse daha sonra kontrol ettik ve prezervatif de yırtılmıştı, büyük ihtimalle klitorisime doğru sert bir şekilde baskı uygulayınca yırtıldı ama emin değilim. Regl’im 30 gün sürüyor ve 12 nisanda reglim baslamisti, yani aslında bu olay yasandiginda reglim de yeni bitmisti. Size sorum şu; biz eşimle bu ilişkiyi yaşadıktan sonra 2 gün süreyle (dün ve ondan evvelki gün) hafif kanamam ve açık pembe renk akıntım oldu, vajinamda zaman zaman yanma hissediyorum ve belimde çok hafif agrilar oldu peçete ile temizlik yaptığımda pecetede pıhtı gibi bir şey gördüm, reglim bu sefer 3.-4. Günlerde azalmisti normalde 3 ve 4’te fazla kan akar, acaba o reglinin devamı olarak mı kanamam gerçekleşti yoksa sürtünme ile bir alakası var mı? Sizce gebe kalmis olabilir miyim? Lütfen bilgisi olanlar yazsın teşekkürler