Şafak kaç KIZÇELER

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Şafak kaç KIZÇELER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,350 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şafak kaç KIZÇELER
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Ecrinin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şafak kaç kızlar benim 73 günüm kaldı geçmiyor sanki biran önce doğsun istiyorum 😍
Bi prensesim var hamdolsun Rabbim derdini göstermesin Sağlıklı hayırlı uzun ömür versin bütün evlatlara benim evladıma da 🥰🥰
Sizin kaçıncı gebelik 🤰
Son 22 gün canim ve gercekten günler saatler geçmiyor 2 . Gebeliğim hayrla kucağımıza alalım ins 🥰🥰🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Şafak biraz daha ister 😅😅 127 gün bugünü saymazsak 22 haftalık ablası birde 5 yaşında oğlum var ellerinizden öper 🙏🙏😊

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Şafak kaç kızlar benim 73 günüm kaldı geçmiyor sanki biran önce doğsun istiyorum 😍
Bi prensesim var hamdolsun Rabbim derdini göstermesin Sağlıklı hayırlı uzun ömür versin bütün evlatlara benim evladıma da 🥰🥰
Sizin kaçıncı gebelik 🤰
40 yazıyor ama geçende çok oluyor erken olanda benimse korku tavan nolcak bakalım anı yaşıcaz artık ödüm kopuyor doğumu düşündükçe 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

G

Gülerrrrrr

Guest
Sizin kaçıncı gebelik 🤰
74 benim de ikinci prensesi bekliyoruz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insaALLAH 🤲🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar