Allah bagislasin cnmBnde duydum canm ama bnm iki kızım var bilmiyorum o yüzden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İns cnm önce k dgm yapsa agri oluyr olmuo haberni versn hasirliklo olalimBenım ilk kız simdi erkek olacak bende duydum aslı varmı bilmiyorum ama ınsallah kolay olur
Masallah cnm ins bizde kolay getriirz braz rahatladmm gercktnBöyle seylerle kendinizi korkutmayin ilk doğum her zaman ikinciye göre daha zor ve sancılı oluyor benimde ilk erkek ikinci kızdı ikinci doğumum çocuk dört buçuk kilo olduğu halde birinciye gore daha kolaydı
Masallah cnm ins bizde kolay getriirz braz rahatladmm gercktnBöyle seylerle kendinizi korkutmayin ilk doğum her zaman ikinciye göre daha zor ve sancılı oluyor benimde ilk erkek ikinci kızdı ikinci doğumum çocuk dört buçuk kilo olduğu halde birinciye gore daha kolaydı
İns ins cnmKolaylıkla doğumlarımiz olur inşallah sağlıkla
İns ins cnmKolaylıkla doğumlarımiz olur inşallah sağlıkla
Kiz bana diolar sna suni sanci vereceklerr suniyle getrircn bnu dio ill bebegmi kendi sancmla getirdim ikknciye suni veriolarmssAlakası yok canım ya ikinci ilkine göre daha kolay bile oluyor hiç kafana takma böyle şeyleri saçma sapan şeyler başı ne kadar değişebilir 3 kilo çocuğun inanma bunlara. Doğum yapacak kadına böyle saçma sapan hikayeler anlatılır mı o daha ilginç. Doğuma gir çık anlayacaksın canım ilkine nazaran daha kolay geçtiğini