Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema43 tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,807 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Sema43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Doğum sancısı 5 dakikada bı oluyormus sen doktora görün her an açılman olabilir doğuma alinabilirisn kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Kuzum sancın düzenli bir şekilde gelicek 15 dk bir sonra 5 dk da bire düşecek zaten doğum artık başlar

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimal başlar ama adet sancisinin biraz daha siddetlisi ve belden karın altina doğru ilerler muhtemelen

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar