Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım geçen sene gebeyken iki doz tetanoz oldum şeker yüklemesi yapmadim kuzenim yaptırdı kendime gelemedim bir türlü diyordu tabi yine sen bilirsin sağlıkla kucağına al inşallah
Demekki her yerde farklıymış burda hastaneye yanında kimseyi burakmıyorlar o yüzdende yatmamı istediler doğumun oldu 5 gün orda kaldım bebeyimi anca telefonda gördüler ama bildiyim kadarıyla sizde izin veriyorlar yanında 1 kişi rifakatçı kalmasına
Yani oğlumda mesela anti cmv enfeksiyonu yüzünden sarılık tam olarak 3 ay boyynca geçmedi onun üstüne birde akdeniz anemisi taşıyıcı yani kansızlık oda tetikledi. Şimdi ki bebeğim de de yüzde %50 ihtimalle taşıyıcılık olma ihtimali var eğer taşıyıcı olursa oda uzamış sarılık geçirrcek sağlığına bir sorun teşkil etmiyor ama sarı civciv gibi geziyor ortada ve sürekli kan tahlili yaptırmak zorunda oluyorsun