Sorum var Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️CANDAN❤️ tarafından oluşturulan Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,614 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔
Konbuyu başlatan ❤️CANDAN❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

özgel

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim balonla oynarken balonun üst kısmını koparıp yemiş şuan çok korkuyorum uyudu ve bişey olur mu başına gelen var mı?sabah büyük tuvaletinde çıkmazsa doktora götüreyim mi 😔
benim oğlum da her önüne geleni yutuyor boğazında kalmadığı sürece ağzında kalmadığı sürece dikkat et ağzına sürekli bak uyurken Allah esirgesin boğazına kaçar yuttuğu sürece hep bezinde bulursun

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Hala yapmadı bekliyorum İnşaAllah sevinç içinde haber veririm size🙏🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

8 aylık bebeğim. Haklısınız ama önceliğim hep bebeğim saçının teline zarar gelse içim içimi yiyor
Durumunda bi anormallik yok keyfi yerinde ama kakasını yapmadı hala yapsa çıksa bir an önce 🙏🏻

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Bekliyorum sizde geceden beri yanımda oldunuz hakkınızı helal edin

Bekliyorum sizde geceden beri yanımda oldunuz hakkınızı helal edin
Olur mu öyle şey cnm bn çaresizliğin ne olduğunu çok iyi bilirim iki cocugumla Mus merkeze taşındık etrafunda taniyabilicegim bı allahin kulu yok gün gelir coklarim la birlikte çok ağlarım 3 aylık bebeğim ağlayınca bn ondan daha çok ağlarım bazen kendimi çok yetersiz hisediyirum o yüzden kaygılarına seni iyi anlyrm

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank

Olur mu öyle şey cnm bn çaresizliğin ne olduğunu çok iyi bilirim iki cocugumla Mus merkeze taşındık etrafunda taniyabilicegim bı allahin kulu yok gün gelir coklarim la birlikte çok ağlarım 3 aylık bebeğim ağlayınca bn ondan daha çok ağlarım bazen kendimi çok yetersiz hisediyirum o yüzden kaygılarına seni iyi anlyrm
Çok zor gurbette yalnız olmak ama inanın herkesten uzak olmayı ben tercih ederdim insanın çevresinde gereksiz konuşan ders vermeye çalışan insanlar olunca ne kadar uzak o kadar iyi diyorum çoğu zaman sizin çocuklarınızı çok iyi yetiştirdiğinizi düşüyorum bir yabancı olarak bunu hissettim bence kendinizi yetersiz hissetmeyin ta oralardan Hiç tanımadığınız birine teselli olabildiniz çocuklarınıza neler yapıyorsunuzdur

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Çok zor gurbette yalnız olmak ama inanın herkesten uzak olmayı ben tercih ederdim insanın çevresinde gereksiz konuşan ders vermeye çalışan insanlar olunca ne kadar uzak o kadar iyi diyorum çoğu zaman sizin çocuklarınızı çok iyi yetiştirdiğinizi düşüyorum bir yabancı olarak bunu hissettim bence kendinizi yetersiz hissetmeyin ta oralardan Hiç tanımadığınız birine teselli olabildiniz çocuklarınıza neler yapıyorsunuzdur
Ben de önceden öyle derdim canım etrafında kimse olmasını vesaire ama gerçekten de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim değil hani ders vermek ihtiyaç yardım etmek vesaire bazen insanın canı sıkılıp yanına gitmek isteyip bir kahve içmek istediği birini arıyor arıyor ve böyle düşünmen benim de mutlu etti teşekkür ederim 🥰♥️

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Ben de önceden öyle derdim canım etrafında kimse olmasını vesaire ama gerçekten de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim değil hani ders vermek ihtiyaç yardım etmek vesaire bazen insanın canı sıkılıp yanına gitmek isteyip bir kahve içmek istediği birini arıyor arıyor ve böyle düşünmen benim de mutlu etti teşekkür ederim 🥰♥️
Bebeğim balon parçasını çıkardı 🥰🎊🎉💃🏻😍

Bebeğim balon parçasını çıkardı 🥰🎊🎉💃🏻😍
Ben de sizin gibiyim kızıma biri şakayla da kızsa zoruma gidiyor sizin de ilk bebek galiba
Evet ilk bebeğim gün oluyor gözümden sakınıyorum Rabbim korusun evlatlarımızı 🙏🏻❤️

Tüm sayfalar yüklendi.