Sorum var Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️CANDAN❤️ tarafından oluşturulan Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,150 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selamlaleyküm anneler bebeğim balon parçası yuttu😔
Konbuyu başlatan ❤️CANDAN❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Bak bn sana dedim cnm çıkarır rahat ol diye hadi gözün aydın 😅😍♥️
Çok teşekkür ederim 😀❤️🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sevindim canım çok şükür amin hepsini de kötü niyetten kem gözlerden sakınsin Allah u teala 🌿
Amin İnşaAllah ❤️🥰

Bak bn sana dedim cnm çıkarır rahat ol diye hadi gözün aydın 😅😍♥️
Ben sana başka bir soru daha sorsam bununda derdi bitmiyor der misin 🤭

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim 😀❤️🥰🥰

Amin İnşaAllah ❤️🥰

Ben sana başka bir soru daha sorsam bununda derdi bitmiyor der misin 🤭
Buyur canım söyle annelerin derdi hiç bitmez ki bu sayfa da zaten o yüzden var uygulama yani

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Uygulama mı bu bilmiyordum dün görünce üye oldum sadece. Bebeğim üç gündür burnu akıyordu dün geceden beride gözlerinde çapaklanma var gözlerinin etrafı kızardı ne yapmam lazım doktora götürmeli miyim yoksa evde iyileştirmem mümkün olur mu neden nasıl oldu onuda bilmiyorum ilk defa gözleri böyle oldu dünden beri başımıza hiç gelmeyen şeyler geldi nazar mı var anlamadım gitti

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Uygulama mı bu bilmiyordum dün görünce üye oldum sadece. Bebeğim üç gündür burnu akıyordu dün geceden beride gözlerinde çapaklanma var gözlerinin etrafı kızardı ne yapmam lazım doktora götürmeli miyim yoksa evde iyileştirmem mümkün olur mu neden nasıl oldu onuda bilmiyorum ilk defa gözleri böyle oldu dünden beri başımıza hiç gelmeyen şeyler geldi nazar mı var anlamadım gitti
Canım gözleri çapaklandıysa temiz yumuşak islak bir bezle yıka ılık suyla yani gözün iyice onunla böyle hafiften temizle çapaklarını falan temizle burnuna sütünden de damlatabilirsin tıkanıklık varsa ama eğer ki çok çapaklanma vesaire varsa canım Bir çocuk doktoruna mutlaka götür çünkü daha küçük

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Canım gözleri çapaklandıysa temiz yumuşak islak bir bezle yıka ılık suyla yani gözün iyice onunla böyle hafiften temizle çapaklarını falan temizle burnuna sütünden de damlatabilirsin tıkanıklık varsa ama eğer ki çok çapaklanma vesaire varsa canım Bir çocuk doktoruna mutlaka götür çünkü daha küçük
Sabah ılık ıslak bezle temizledim annemde çayla pansuman yap dedi az öncede onu yaptım aslında sütüm olsaydı gözlerine çok iyi gelebilirdi yok ama sabah uyandığında çapaklardan gözlerini açamıyordu

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Sabah ılık ıslak bezle temizledim annemde çayla pansuman yap dedi az öncede onu yaptım aslında sütüm olsaydı gözlerine çok iyi gelebilirdi yok ama sabah uyandığında çapaklardan gözlerini açamıyordu
Anladım canım annenin dediği yöntem ve doğru benim 3 yaşındaki oğlum da dediğin gibi burnu tıkanıyor akıyor ve iki gündür gözleri çapaklanıyordu ben bol bol ılık suyla yıkadım çok şükür şu an gözleri öyle çapaklanmıyor ama burun akıntısı hala var seninkisi çok fazlaysa bence sen bir doktora götür

Esma.Ege

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım annenin dediği yöntem ve doğru benim 3 yaşındaki oğlum da dediğin gibi burnu tıkanıyor akıyor ve iki gündür gözleri çapaklanıyordu ben bol bol ılık suyla yıkadım çok şükür şu an gözleri öyle çapaklanmıyor ama burun akıntısı hala var seninkisi çok fazlaysa bence sen bir doktora götür
İki günde geçti mi ? ben pazartesiyi beklesem mi acaba

Tüm sayfalar yüklendi.